Nezaboravna noć
22

Doček Nove godine i u PAN Winter Pubu

Klix.ba
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market jučer je dokazao da je idealno mjesto za provesti subotu sa porodicom.

U PAN Winter Pubu goste je popodne zabavljao Sarajevo Holiday Duo za vrijeme mBa After Work Partija, a posjetitelji su navečer pjevali uz Zlatana Karića.

Najmlađi su uživali u igraonici Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00, te se družili i slikali sa Djeda mrazom u Coca-Cola Selu Djeda mraza.

Romansa Tamburitza Ensemble, poznati tamburaški sastav će večeras posjetitelje PAN Winter Puba uvesti u Novu godinu, a najmlađi i danas mogu posjetiti toplinski izoliranu Argeta Junior Play House i ugodno provesti svoje vrijeme uz Disney avanture i LEGO svijet.

Tu je i Coca-Cola kućica Djeda mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 21:00, a vikendom od 11:00 do 15:00 i od 16:00 do 21:00 sati. Mališane će dočekati Djed Mraz sa svojim pomoćnicima – vilenjakom i fotografom.

Jaffa klizalište je do 21 sat otvoreno za sve one koji žele da korisno i zabavno provedu svoje vrijeme učeći nove i usavršavajući stare vještine klizanja dok će DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu da se pobrine za odličnu muzičku atmosferu.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra / prosinca 2017. do 13. januara / siječnja 2018. godine u parku Hastahana – prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.