Razgovor za Klix.ba
1.1k

Đenan Numanović, "Supermen sa Čevljanovića": Negativni komentari su me nasmijali

E. M.
Đenan Numanović (Foto: Facebook)
Đenan Numanović (Foto: Facebook)
Fotografija muškarca na ringišpilu Đenana Numanovića, koji je već poznat kao supermen sa Čevljanovića, obišla je bh. i regionalne medije, a u razgovoru za Klix.ba Numanović je kazao da je telefon "gorio" nakon objave.

Na prvo javljanje Numanoviću dočekala nas je zahvala za objavu teksta, nakon čega nam je kazao da je rođen 1993. godine te da je po zanimanju profesionalni vozač u firmi Ali Company u Srebreniku.

"Vozač sam internacionalnog prevoza šest godina. Moji korijeni potiču iz Ajdinovića kod Srednjeg, a gore sam bio u posjeti rodbini i došao sam na manifestaciju Čevljanska korida", govori Numanović te dodaje:

Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba

"Jedan krug na ringišpilu i jedna spontana slika me bacila na sve portale što me pozitivno iznenadilo. Utiske još sliježem, raja se javlja sa svih strana na Facebook, a otvorio sam i Instagram i TikTok nalog pod nazivom supermenscevljanovica."

Na pitanje kako je reagovao na komentare bh. društva. Dok je mnoge prizor njega na ringišpilu od srca nasmijao, mnogi su ga kritikovali. Na to sve, i on se nasmijao, kao i slici.

"Naravno da me nasmijalo, ali pozitivno iskreno. Nakon dva sata telefon je 'gorio' s komentarima 'supermene šta je ovo, top'. Dosta je pozitivnih komentara bilo, a iskreno negativni su me nasmijali. Ne dotiče me mišljenje ljudi koji me ne poznaju", poručio im je Numanović te dodao ga hvale oni koji ga znaju.

Na kraju razgovora je kazao da uvijek kada može dolazi na Čevljanoviće i Olovske luke te da te manifestacije pokušava uvijek ispratiti kada je u Bosni i Hercegovini.

"Teško mogu godišnji uskladiti s ovim događajima jer sam vani, ali slobodne dane imam svakih 15 dana. Sada sam ovdje 5-6 dana pa obilazim šta i koga mogu", zaključio je Numanović.