Sve negira
0

Danny Masterson, zvijezda serije "Lude sedamdesete", optužen za silovanje

E. Sk.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Američki glumac Danny Masterson, najpoznatiji po ulozi Stevena Hydea u seriji "Lude sedamdeste", suočio se s teškim optužbama.

Naime, nekoliko žena tvrdi da ih je slavni glumac silovao te da je u sve umiješana i scijentološka crkva, prenose američki mediji.

Chrissie Carnell Bixler, Marie Riales i dvije neimenovane žene optužile su Dannyja na sudu u Los Angelesu da ih je drogirao i silovao te da je maltretirao njih i i njihove porodice s namjerom da ih ušutka i zastraši. Iza svega navodno stoji scijentološka crkva čiji su pripadnici brojne holivudske zvijezde.

Jedna od tužiteljica Crissie Bixler upoznala je glumca 1996. godine i bila s njim u vezi, a u tužbi je navela da je bio nasilan prema njoj i prisiljavao je na spolne odnose. Nagovorio ju je navodno da se pridruži scijentološkoj crkvi gdje su je pokušali uvjeriti da ga mora zadovoljiti kada on to poželi.

Šest godina kasnije Bixler je prijavila glumca crkvi kako su imali odnose dok nije bila pri svijesti. Masterson negira sve optužbe na svoj račun.

Crissie i Danny prekinuli su 2002. godine nakon čega je bila prisiljena potpisati dokument kako nikad neće javno progovoriti o njihovoj vezi niti ga tužiti. Scijentološku crkvu napustila je 2016. godine i prijavila bivšeg partnera policiji.