magazin
0

Čuveni Jameson party bus i ove godine u BiH

Na svom putovanju kroz Evropu Jameson bus će ponovo posjetiti BiH.

Originalni Jameson party bus je impresivni mobilni bar sa vrhunskom muzičkom i light opremom koji pruža priliku posjetiocima da uz izuzetan ugođaj i u nevjerovatnom ambijentu degustiraju najbolji irski viski na svijetu.

Ljubitelji Jameson viskija ulaznice za Jameson party bus će dobiti na poklon na pretpartyjima širom BiH, a onda ih očekuje neponovljivo iskustvo upoznavanja sa nasljeđem ovog svjetski poznatog brenda kao i mogućnost da isprobaju različite varijetete Jamesona.

Za muzički ugođaj u Banjoj Luci i Prnjavoru pobrinut će se poznati banjalučki DJ-evi Tibor i Kazo, dok je u Mostaru i Čapljini za dobro raspoloženje zadužen DJ BackLove.

Za destinacije Jameson BUS-a odabrani su klubovi:

17.07.2013 Pub Mac Tire - Banja Luka, 18.07.2013 Molly Malone club ex-La Pont - Prijedor, 19.07.2013 Kariola Club - Mostar i 20.07.2013 Azzuro Bar - Čapljina.

Još nije kasno, na pretpartyjima u svom omiljenom klubu se raspitajte kako doći do ulaznice za Jameson bus. Jameson je irski viski broj jedan u svijetu, sa tradicijom proizvodnje od čak 230 godina. Svakog dana u svijetu se popije 1.500.000 čaša Jamesona, što je 20 čaša svake sekunde.

Jameson prolazi kroz destilaciju tri puta, i to je ono što mu daje izvanrednu pitkost i izbalansiranost i čini ga drugačijim od ostalih viskija, koji obično prolaze destilaciju jednom ili dva puta. Treća destilacija traje duže i od prve i od druge. Da bi se obezbedila potpuna kontrola kvaliteta, apsolutno sve, od odabira žita i sanduka, do trostruke destilacije i sazrijevanja odigrava se u Jameson Single destileriji u Dablinu.