Obradovali posjetioce
85

Coloseum Club proslavio 16. rođendan uz Makao band i gastronomske specijalitete

Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Coloseum Club je sinoć, u prisustvu velikog broja prijatelja, poslovnih partnera i gostiju, proslavio svoj 16. rođendan. Zabava je trajala do kasno u noć, a posjetioci su mogli uživati u vrhunskoj atmosferi, odličnoj muzici, brojnim iznenađenjima i sjajnim gastronomskim specijalitetima.

Članovi Makao banda pobrinuli su se da slavljeničku atmosferu dovedu do usijanja, a temu ovogodišnje rođendanske zabave "Welcome to Wonderland" upotpunila je ekipa "Mirror Crew" koja je svojim kostimima od ogledala oduševila sve posjetioce.

Prisutnima se obratila i Marjana Mamić, direktorica Coloseum Cluba, koja je čestitala uposlenicima Coloseuma što su dali sve od sebe da ova rođendanska zabava bude spektakularna.

"Posebnu zahvalnost dugujemo gospodinu Mitji Škarja, koji nas je vodio u proteklih 9 godna i učinio da Coloseum Club iz godine u godinu napreduje, raste i bude ovako uspješna kompanija. Želimo mu puno poslovne sreće u njegovim novim izazovima i drago mi je da ovu noć dijeli sa nama", izjavila je Mamić.

Partneri ovogodišnje rođendanske zabave U.S. Polo, Cacharel, Dr. Pasha, Essence, Cinema City, No+Vello i Metaphysika, pobrinuli su se da gosti i ovoga puta kući odu sa vrijednim nagradama. Coloseum Club je bio ispunjen do posljednjeg mjesta te je još jednom pokazao zašto je već 16 godina omiljeni i najbolji centar zabave u gradu.