Dobra zabava
1

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market nastavlja širiti praznični duh

Klix.ba
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market jučer je bio prva destinacija građana i turista za zabavu koji su posebno ukrašen dio Sarajeva iskoristili za stvaranje novih uspomena.

Posjetioci PAN Winter Puba su prvu noć Nove godine plesali uz muziku benda Unplugged Plug a utorak je na istoj lokaciji u znaku GastroID Cooking Show-a koji počinje u 17 sati.

Najmlađi su uživali u igraonici Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00, te družili se i slikali sa Djeda mrazom u Coca-Cola Selu Djeda mraza.

Večeras u PAN Winter Pubu TRAG Band nastavlja širiti dobru zabavu i praznični duh, dok najmlađi i danas mogu posjetiti igraonicu Argeta Junior Play House i ugodno provesti svoje vrijeme uz interaktivne radionice sa Patkom Juniorom i praveći jelke prijateljstva.

Tu je i Coca-Cola kućica Djeda Mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 21:00, a vikendom od 11:00 do 15:00 i od 16:00 do 21:00 sati. Mališane će dočekati Djed Mraz sa svojim pomoćnicima – vilenjakom i fotografom.

Jaffa klizalište je do 21 sat otvoreno za sve one koji žele da korisno i zabavno provedu svoje vrijeme učeći nove i usavršavajući stare vještine klizanja dok će DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu da se pobrine za odličnu muzičku atmosferu.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market otvoren je do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana – prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.