magazin
0

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market do kraja sedmice sa sjajnim sadržajima za djecu i odrasle

Klix.ba
Šesti Coca-Cola Sarajevo Holiday Market ulazi u posljednju sedmicu sa mnoštvom sadržaja za djecu i odrasle.

Market će tradicionalno biti zatvoren velikom humanitarnom zabavom portala Klix.ba.

Ostalo je još šest dana do kraja najljepše sarajevske zimske bajke u Hastahani, tokom kojih posjetitelji i dalje mogu uživati u odličnim sadržajima za djecu i odrasle. Za mališane je svaki dan na raspolaganju zabava u Coca-Cola Djeda Mrazovom selu uz druženje sa omiljenim Djedicom, u terminu od 16:00 do 20:00 sati, kao i edukativno-zabavna igraonica ArgetaJunior Play House, čije je korištenje besplatno za sve. Uz brojne sadržaje djeca danas od 18:00 sati imaju priliku upoznati zanimanje od javnog značaja – spasioce Gorske službe spašavanja.

Domaći proizvođači i mali poduzetnici u drvenim kućicama u Hastahani i ispred BBI Centra do kraja Marketa nude posebne popuste na autentične proizvode, među kojima možete pronaći šaroliku ponudu od hrane i dodataka prehrani, preko odjeće, modnih dodataka, unikatnog nakita i ukrasa za dom, do knjiga, učila i suvenira.

PANWINTER PUB je otvoren svaki dan od 10:00 sati uz akcenat na druženja poslije posla uz muziku uživo i posebne ponude hrane i pića, kao i za sjajne večernje svirke. Večeras od 21:00 publiku grije Electric Five.

Šesti Coca-Cola Sarajevo Holiday Market bit će zatvoren u subotu, 14. januara uz tradicionalni humanitarni party portala Klix.ba. Sav prihod od hrane i pića bit će doniran porodici Bošnjak iz Zenice, koja je u požaru ostala bez doma.