|

Članovi Dubioze na pulskoj tržnici nudili domaća jaja, burek, zrak iz visočkih piramida

Članovi Dubioze na pulskoj tržnici nudili domaća jaja, burek, zrak iz visočkih piramida
0
E. Sk.
10.8.2019. u 20:16
34
komentara
0

dijeljenja
Članovi Dubioze na pulskoj tržnici nudili domaća jaja, burek, zrak iz visočkih piramida Dubioza Kolektiv u Puli
Članovi jedne od najpopularnijih bosanskohercegovačkih grupa Dubioza kolektiv na vrlo originalan način najavili su koncert koji je večeras zakazan u pulskoj Areni.
Na glavnoj pulskoj tržnici momci iz Dubioze nasmijavali su prolaznike i na njihov nastup niko nije mogao ostati ravnodušan.

"Najavljujemo neponovljivo iskustvo: 10.8. u 10 ujutro - Dubioza kolektiv na glavnoj pulskoj tržnici vježba zimzelene hitove za koncert u Areni, tapka sama sebi karte i prodaje sljedeće artikle", poručili su članovi benda u objavi na Facebooku.Bend tako nudi bocu napunjenu svježim zrakom iz središta bosanske Piramide sunca u Visokom i, kako kažu, zrak je najbolje iskoristiti dan poslije koncerta, jer će na taj način mamurluk biti kao rukom odnesen.

Također, nude i piratski CD album "Apsurdistan" uz moto "Budi originalan - kupi dupljak!", domaća jaja sa planine Vlašić pod parolom "Ako nemaš m*da kupi naša jaja", te su besplatno služili burek od crno-žutog tartufa koji se inače može naći samo na livadama pored Čapljine.Svojom objavom nasmijali su fanove koji su im poručili da su "Kraljevi" kao i brojne fanove koje su jutros zabavljali na gradskoj tržnici na Narodnom trgu.

Dubioza kolektiv je posljednji put u Pulskoj Areni nastupala prije četiri godine kada su oduševili brojnu publiku a, istom scenariju, kako kažu, nadaju se i večeras.
Prijavi grešku


Komentari (34)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...