magazin
1

Chakor - najveća dječja glumačka zvijezda u Indiji

Simpatična djevojčica Chakor koju imamo prilike gledati u seriji "Odbačeno siroče" u programu OBN TV proglašena je najboljom dječijom glumicom u indiji.

Ako kažemo Spandan Chaturvedi, vjerovatno većina neće znati o kome se radi ali ako kažemo Chakor odmah ćete znati da se radi o djevojčici koja je svojim dopadljivim osmijehom, svjetlucavim očima i šarmantnim ponašanjem osvojila srca miliona gledalaca u Bosni i Hercegovini. Da, to je Chakor, djevojčica koja tumači glavni lik u seriji „Odbačeno siroče“ koja se emituje u programu OBN TV. Spandan vjerovatno nije ni svjesna težine lika koji tumači u seriji koja se bavi osjetljivom temom (dužničkim radom) ali voli činjenicu da je idol miliona koji su zahvaljujući upravo njoj počeli svoju djecu slati u školu.

Spandan (Chakor) je najpoznatija djevojčica glumica u indiji a rođena je 2007. godine u glumačkoj porodici zahvaljujući kojoj je karijeru započela sa samo pet godina - već 2012. godine. Pojavljivala se i u nekoliko reklamnih kampanja koje su joj donijele veliku slavu. Uloga Chakor u seriji "Odbačeno siroče" koja osvaja gledaoce u Bosni i Hercegovini donijela joj je nekoliko nagrada uključujući i Zee Gold Award nagradu za najbolju dječiju glumicu. Interesantno je da je njena rodica glumila prvu djevojčicu u seriji "Odbačena" koja je takođe bila emitovana u programu OBN TV. Iako joj konstantna snimanja i škola oduzimaju jako puno vremena ipak pronalazi vrijeme za igru sa drugarima u školi i na setu. Dječaci je zovu Chakor a djevojčice njenim pravim imenom, Spandan.

Chakor osim što voli da glumi, u stvarnom životu ima i veliki interes za kuhanje. Nedavno je u svojoj šminkernici u roku od 10 minuta napravila ručak kojim je počastila ekipu na setu.