Holiday Market
10

Carlsberg Holiday Pub, nezabilazno mjesto dobre zabave tokom praznične sezone

Klix.ba
Prošlo je već sedam dana od otvorenja Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, događaja ispunjenog svjetlom, muzikom, atraktivnim mirisima i veseljem njegovih posjetitelja, a koji u parku Hastahana u Sarajevu traje sve do 13. januara 2019. godine.

Najsadržajniji dio Marketa svakako je Carlsberg Holiday Pub pivnica ispod šatora, koja svojim posjetiteljima svakog dana od poslijepodne, pa sve do iza ponoći nudi raznovrsan program, ukusnu hranu i bogat izbor pića, kao i specijalne, promotivne ponude hrane i pića od 10 do 16 sati.

Svakodnevno od 16:30 na After Work Partyijima u Carlsberg Holiday Pubu nastupa Sarajevo Holiday Duo, kojeg čine Beća i Faja i na čijem se repertoaru nalaze pop-rock standardi.

Od 17:00 sati Carlsberg hostese uz svako naručeno pivo ili cider dijele Carlsberg bingo listiće. Izvlačenje Carlsberg binga je u 20 sati, pa oni koji imaju jedan red brojeva na svom bingo listiću osvajaju pivo ili cider, oni sa dva reda dobijaju turu pića za čitav sto, dok oni koji dobiju bingo imaju turu pića i hranu za čitav sto. Od 21:00 sat na programu Carlsberg Holiday Pub-a su žive svirke, pa će tako u

četvrtak 13. decembra nastupiti fantastična grupa Ina Open Mind, sa repertoarom savremenih pop hitova, dok je u petak 14. decembra na programu svirka tamburaškog etno sastava Evergreen Acoustic Live Bend.

U subotu 15. decembra za dobar dernek je zadužen pop-rock sastav Dernex, u nedelju nastupa grupa Sunday Stories koja izvodi jazz standarde, dok u ponedjeljak svira grupa M.E.S.H, čiji repertoar je najvećim dijelom sastavljen od najznačajnijih pjesama ex. Yu muzičke scene.

Pored standardnih događaja u Carlsberg Holiday Pubu se svakodnevno dešavaju i druge zanimljivosti, poput nagradnih igara, promocija u organizaciji partnera Coca- Cola Sarajevo Holiday Marketa, tematskih i posebnih zabava...

Sve u svemu, Carlsberg Holiday Pub nezaobilazno je mjesto za sve one koji su u potrazi za dobrom zabavom tokom zimske praznične sezone u Sarajevu.