magazin
0

Budite i danas uz Omladinski program BHR1

Sarajevo-x.com
U današnjem, 98. po redu OP-u poslušajte obilje sadržaja - priloga, tema, priča sa mladima i o mladima, izvještaje sa pojedinih interesantnih događaja koje su se desili protekle sedmice, dobru muziku, različite autorske emisije, zabavu.

Emisija počinje sa dežurnim informatorom - Infopol je na programu do 15 sati.

Magazin Čuj BiH! se danas, između ostalog, bavi i temom ili problemom s kojim se većina mladih prije ili kasnije susretne - kako do vlastitog stana, kuće, životnog prostora ? Pokusali smo saznati kakve im sve mogućnosti stoje na raspolaganju, tj. ima li (i gdje) ikakvih programa, akcija, kampanja koje bi mladim ljudima u tom smislu bile od pomoći.

Koliko o ovom problemu i na koji nacin razmisljaju razlicite instance vlasti, a kako mladi slusajte u Čuj BiH!

Danas je na programu i OP Forum , kontakt-program koji realiziramo u saradnji sa portalom Sarajevo-X, a javiti nam se možete između 17:30h i 18 sati.

Nakon OP Foruma predstavit ćemo, kroz jedan mini intervju, zagrebačku muzičku skupinu Antenat, koja je nedavno gostovala u Mostaru. S članovima Antenata razgovarao je naš kolega Robert Jandrić.

Cinema Express (18:20h) je filmski žurnal OP-a, kojeg preporučujemo svim ljubiteljima sedme umjetnosti. Ljubitelji dramskih radio eksperimenata slusat će najnovija Magnovenja (18:45h), a iza 19 sati idemo standardno: prvo BH Demo Liga, sa muzikom demo izvođaca i bendova iz BiH, potom FM Jam - bh.hip-hop show, pa Denis Jelećanovic i njegov muzički izbor - emisija Česalj.

Nocni program, OP Racija na programu je oko 22:15h, a domacini su i ovaj put Danica i Ademir. Večeras, između ostalog, govore i o ekstremnim sportovima.

Nakon ponoći (i ponoćnih vijesti) ide Oscilator Radio Show, a svoj termin večeras ima i DJ Ajnšpric koji vas vodi kroz emisiju Tramride