Budite i danas uz Omladinski program BHR1

S
Sarajevo-x.com
16.11.2009. u 09:09
0
0
Budite i danas uz Omladinski program BHR1
0
Budite i danas uz Omladinski program BHR1
U današnjem, 98. po redu OP-u poslušajte obilje sadržaja - priloga, tema, priča sa mladima i o mladima, izvještaje sa pojedinih interesantnih događaja koje su se desili protekle sedmice, dobru muziku, različite autorske emisije, zabavu.
Emisija počinje sa dežurnim informatorom - Infopol je na programu do 15 sati.

Magazin Čuj BiH! se danas, između ostalog, bavi i temom ili problemom s kojim se većina mladih prije ili kasnije susretne - kako do vlastitog stana, kuće, životnog prostora ? Pokusali smo saznati kakve im sve mogućnosti stoje na raspolaganju, tj. ima li (i gdje) ikakvih programa, akcija, kampanja koje bi mladim ljudima u tom smislu bile od pomoći.

Koliko o ovom problemu i na koji nacin razmisljaju razlicite instance vlasti, a kako mladi slusajte u Čuj BiH!

Danas je na programu i OP Forum , kontakt-program koji realiziramo u saradnji sa portalom Sarajevo-X, a javiti nam se možete između 17:30h i 18 sati.

Nakon OP Foruma predstavit ćemo, kroz jedan mini intervju, zagrebačku muzičku skupinu Antenat, koja je nedavno gostovala u Mostaru. S članovima Antenata razgovarao je naš kolega Robert Jandrić.

Cinema Express (18:20h) je filmski žurnal OP-a, kojeg preporučujemo svim ljubiteljima sedme umjetnosti. Ljubitelji dramskih radio eksperimenata slusat će najnovija Magnovenja (18:45h), a iza 19 sati idemo standardno: prvo BH Demo Liga, sa muzikom demo izvođaca i bendova iz BiH, potom FM Jam - bh.hip-hop show, pa Denis Jelećanovic i njegov muzički izbor - emisija Česalj.

Nocni program, OP Racija na programu je oko 22:15h, a domacini su i ovaj put Danica i Ademir. Večeras, između ostalog, govore i o ekstremnim sportovima.

Nakon ponoći (i ponoćnih vijesti) ide Oscilator Radio Show, a svoj termin večeras ima i DJ Ajnšpric koji vas vodi kroz emisiju Tramride

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: