magazin
0

Britney pokušala izvršiti samoubistvo

Sarajevo-x.com
Britney Spears po treći put se prijavila u rehabilitacioni centar, a glasine o njenom pokušaju samoubistva dodatno su raspirile vatru oko psihičkog stanja nekad uspješne pop pjevačice.

Britney je već dva puta odlazila na rehabilitaciju da bi se odjavila za manje od 24 sata. Ovaj put, bar tako tvrde izvori bliski Britney, ostat će 35 do 40 dana u centru. Izvori tvrde da je razlog napuštanja rehabilitacionog centra bio strah da će njen bivši suprug Kevin Federline dobiti skrbništvo nad njihovom djecom nakon što je zatražio hitno saslušanje.

Američki tabloidi također pišu kako je psihičko stanje Britney toliko narušeno da je nesretna zvijezda čak pokušala izvršiti samoubistvo. Naime, Britney je nakon svađe sa Federlineom oko djece zaprijetila da će se ubiti.

Iako je njena porodica odmah organizovala 24-satnu zaštitu za Britney, ona je uspjela pobjeći i pokušala se baciti pod automobil. Kasnije je zaprijetila i da će popiti čitavu bočicu pilula za spavanje.

Izvor je također otkrio zašto je Britney obrijala glavu. Naime, nakon svađe sa Kevinom koji joj je zaprijetio da će sudski tražiti uzorak njene kose da dokaže kako se drogira, ona je plačući odgovorila da će se prije obrijati nego dopustiti da je bilo ko dotakne.