Kidnapovali je i tražili novac
2

Bolivudsku glumicu kolege brutalno ubili i raskomadali tijelo

Klix.ba
Bolivudska glumica Meenakshi Thapar je pronađena mrtva, a njeno tijelo je raskomadano. Ubistvo su priznala dvojica njenih kolega, također bolivudski glumci.

Thapar su prije nekoliko dana kidnapovala dva glumca, koji su tumačili sporedne uloge u filmovima, a potom su tražili otkupninu od njene porodice. Glumica inače potječe iz bogate indijske porodice iz grada Dehra Duna, koji se nalazi u blizini Himalaja. Ova 26-godišnjakinja je postala poznata po horor filmu koji je snimila 2011. godine, a tokom čijeg snimanja je i upoznala ubice, glumce Amita Jaiswala i Preetia Surina.

Njih dvojica su navodno kolegicu nagovorili da s njima pođe na izlet, a potom su je oteli i tražili novac od njenih roditelja, uz prijetnju da će je prisiliti da snima pornografski film ukoliko ne isplate novac. Uprkos tome što je porodica u kratkom roku isplatila gotovo pola otkupnine, odnosno 50.000 dolara, glumica je ipak ubijena.

Prema izvještajima policije, glumica je vjerovatno prvo zadavljena, a onda joj je odsječena glava, potom su raskomadani dijelovi tijela bačeni na dvije odvojene lokacije, piše Daily Telegraph.

Kod ubica je prvo pronađen telefon mlade glumice, a potom su i priznali ubistvo.