|

FOTO+VIDEO
/
Bh. premijera filma The Art of Flight

Bh. premijera filma The Art of Flight
0
S
Sarajevo-x.com
22.12.2011. u 16:58
0
komentara
0

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Pogledajte kako je bilo na premijeri filma u Sarajevu i odmah nakon toga okušajte svoje znanje izvođenja trikova na bordu u istoimenoj video igri i makar virtualno posjetite planine na kojima je film sniman.
"The Art of Flight“, trenutno jedan od najpopularnijih filmova o snowboardu na svojoj svjetskoj turneji koja je počela u septembru, svoju bh. premijeru imao je u Sarajevu u petak 16.12.2011. godine u Kriterionu. Film prati snowboardere (Travis Rice, John Jackson, Mark Landvik, Scotty Lago, Jake Blauvelt, Nicolas Muller, Gigi Ruf, DCP i Pat Moore) kroz nove globalne avanture i napredak sporta do nezamislivih granica.

Snowboarding je još uvijek mlad sport i nadamo se da će nakon ovog filma dobiti i globalno priznanje. Film nosi vrlo inspirativnu poruku za sve gledatelje. Snowboading nije baš dostupan široj publici kao nogomet, čak možda nikad neće postati u toj mjeri popularan. Međutim, naš cilj je da pokrenemo što više ljudi da izađu van, istražuju i razmišljaju na novi način, rekao je sudionik filma Travis Rice.

Nakon što pogledate video sa premijere u Sarajevu i neke od komentara publike (http://www.redbull.ba/cs/Satellite/bs_BA/Video/Premijera-filma-The-Art-of-Flight-u-Sarajevu-021243140118239) krenite na pravu virtualnu adrenalinsku avanturu i u video igri pokušajte napraviti iste trikove kao snowboarderi iz filma.

Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.