magazin
0

Avantura Tuborg dobitnika na Exitu

Klix.ba
Nakon četiri dana odlične zabave i nezaboravne avanture, dobitnici Tuborg nagradne igre, jučer su se vratili s Exita, najvećeg evropskog muzičkog festivala.

Većini je ovo bio prvi odlazak na Exit, ali ih je nesumnjivo oduševio jer se žele vratiti i naredne godine. Malo spavanja, mnogo energije i rasplesanih ljudi, odlična muzika i nezaboravno druženje, obilježili su ovo Tuborg putovanje koje je započelo 10. jula u Sarajevu.

"Bilo je ovo putovanje za pamćenje, neuništiva energija exitaša, luda zabava, ma fenomenalno. Hvala organizatoru na super nagradnoj igri i super putovanju", izjavio je Živko, jedan od dobitnika.

Putovanje na Exit osvojili su putem nagradne igre "Zgrabi priliku! Osjeti novu Tuborg bocu i doživi Exit", koja je tokom juna ove godine organizovana u okviru promocije nove Tuborg boce u BiH.

Exit je ove godine tokom četiri dana posjetilo više od 185.000 hiljada ljudi što je još jedna potvrda da s pravom nosi titulu "najboljeg muzičkog festivala u Evropi" i odgovor zašto je Tuborg upravo putovanje na Exit izabrao kao nagradu za svoje vjerne potrošače.