|

Atraktivna veteranka IDF-a je frustrirana izraelskim zakonima jer voli oružje

Atraktivna veteranka IDF-a je frustrirana izraelskim zakonima jer voli oružje
23
Klix.ba
16.5.2019. u 09:17
93
komentara
23

dijeljenja
1/16
2/16
3/16
4/16
5/16
6/16
7/16
8/16
9/16
10/16
11/16
12/16
13/16
14/16
15/16
16/16
Veteranka izraelskih snaga odbrane (IDF) i samoprozvana "Kraljica oružja" Orin Julie je rekla da je ljubomorna na američke zakone o oružju, jer su ti zakoni u njenoj zemlji veoma strogi.
Julie je za Daily Caller kazala da SAD ima najbolje zakone o oružju te je priznala da je frustrirana što uprkos višegodišnjem aktivnom služenju u IDF-u ne može legalno posjedovati vatreno oružje kao civil u Izraelu.


Kada je započela obaveznu vojnu službu 2012. godine, dobrovoljno je tražila borbenu ulogu. Umjesto toga je dobila posao u uredu, ali je konstantno tražila aktivnu ulogu. Zahtjev joj je odobren 2013. godine kada je dodijeljena prestižnoj jedinici za potrage i spašavanja.Tada je počela objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama, a rezultat su brojne ponude proizvođača oružja koji su željeli da upravo ona promoviše njihove proizvode.

"Donijela sam nešto posebno na društvene mreže. Nisu to kupaći kostimi, bikiniji, nego sam to samo ja, moja ženstvenost i oružje. Žene mogu raditi šta žele, kada i koliko žele, u vojsci ili bilo gdje drugo", izjavila je Julie.

View this post on Instagram

I AM BETTER THAN I WAS. I’LL BE BETTER THAN I AM. 👊🏻 . It was an honor to work with the @tarantactical team! They train the biggest names in the world! Even John Wick came to learn from the Master Taran ❤️ (@johnwickmovie) You guys are the best, I had an amazing time with you. Thank you for having me, I’ll be back soon 😘 (Shooting Custom TTI Sig MPX) . . אני יותר טובה משהייתי. אני אהיה יותר טובה ממה שאני עכשיו. 👊🏻 . היה לי את הכבוד להתאמן עם אחד המאמנים המפורסמים ביותר בעולם - טארן! הוא מאמן את כל הכוכבים בהוליווד ואפילו את ג׳ון וויק! זה פשוט הדבר שאני הכי אוהבת לעשות בעולם. שבת שלום אהובים שלי ❤️ . . 👑 @alpha.gun.angels_aga My lovers: @tarantactical @jadestruck @jenniferireneofficial #orinjulie #queenofguns #tarantactical #taranbutler #alphagunangels #gun #guns #range

A post shared by QUEEN OF GUNS (@orin_julie) onNa nekoliko videa objavljenih na Instagramu atraktivna veteranka je pokazala svoje vještine s oružjem.

Također, kritikovala je protivnike američkog predsjednika Donalda Trumpa koji su ga nazivali antisemitom."Njegova kćerka je Jevrejka, kao i njegov zet. Ambasadu je preselio u Jerusalem. Barack Obama nije volio Izrael, ali nas Donald Trump podržava", kazala je Julie.
Prijavi grešku


Komentari (93)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...