Savjeti zlata vrijedni
36

Promo / Aquarius Vils nudi sve što je potrebno za dobru poslovnu zabavu

Bliži nam se decembar, mjesec u kojem mnogi poslovni subjekti obilježavaju završetak poslovne godine prigodnim zabavama.

Bez obzira koliko su kompanije uspješne u svom primarnom djelokrugu rada, ne znači da moraju biti uspješne i u organizaciji poslovnih zabava. Naravno, svi žele organizirati event koji će imati zanimljivu priču, garantovati gostima doživljaj te na kraju donijeti i pozitivan poslovni efekt.

"Ukoliko želite organizirati izvrsnu zabavu za svoje uposlenike ili poslovne partnere Aquarius Vils je savršen izbor s iskustvom od 1999. godine. Iskoristite ga", poručuju iz Aquariusa.

Korporativni događaji predstavljaju alat uz pomoć kojeg možete potvrditi imidž vaše kompanije, privući nove klijente, uspostaviti veću povezanost sa uposlenicima, klijentima i investitorima.

Aquarius tim pobrinut će se za cjelokupnu organizaciju eventa te uštedjeti vaše vrijeme, a zabavu učiniti posebnom i za pamćenje. Iz tog razloga iz ovog sarajevskog kluba donose nekoliko savjeta za organizaciju kvalitetnog eventa:

Datum eventa

Prije nego li se krene u organizaciju poslovnog eventa svoje kompanije vrlo bitno je odrediti datum, koji prije svega ne oduzima poslovnu efektivnost i produktivnost unutar kompanije. Ovisno o trenutku u kojem se datum odabire valjalo bi provjeriti datume evenata koje su zakazali ostali bitni poslovni partneri. Tri dana koja su statistički najpopularnija za organizaciju zabave svakako su četvrtak, petak i subota.

Lokacija na kojoj će se event održati

Kad ste se odlučili oko datuma, istovremeno s tim odabirom morate i odabrati lokaciju na kojoj će se vaš event održati. Često se želje i mogućnosti ne mogu spojiti u idealno rješenje, ali nikad ne odustajte, jer uvijek postoji rješenje.

U Sarajevu Aquarius Vils je vrlo popularna lokacija za održavanje poslovnih evenata. Prostor može primiti i do 250 ljudi.

Pozivnice/gosti

Nakon što ste dogovorili najbitnije stavke stižu vam one "još bitnije".

Na vrijeme treba pozvati svoje partnere, goste, odnosno obavijestiti svoje uposlenike o datumu i lokaciji na kojoj će se event održati. Pozivnica ima neka svoja pravila i njih se svakako treba pridržavati. Željene goste treba obavijestiti o svim bitnim detaljima (datum, vrijeme, lokacija) i svakako to treba odraditi na jedan kreativan način kako bi prvi pogled na pozivnicu kod vaših potencijalnih gostiju pobudio želju za dolaskom. Naravno bitno je napomenuti i datum do kojeg se mora potvrditi dolazak. Tačan broj ljudi vrlo je bitan u organizaciji zabave.

Catering

Catering je jako bitan segment. Kad procijenite koliko će dugo vaš event trajati, u koje doba dana će se održati, bitno mu je prilagoditi i catering.

Aquarius Vils nudi niz gastronomskih opcija.

Iskustvo njihovih kuhara će vas kroz komunikaciju savjetima pripremiti na sve mogućnosti, nedostatke i očekivane probleme koje event može nositi sa sobom. Dobro bi bilo poslušati savjete, i prema njima odabrati svoje gastronomsko-ugostiteljske kombinacije na eventu. Bogate kombinacije hladno-toplog buffeta, vegetarijansko-veganske kombinacije, tradicionalna jela i mnoge druge mogućnosti dio su ponude njihovog cateringa.

Muzički program

Kad ste prošli sve prethodne stavke, stiže interno pitanje: "A šta sad?"

Za kvalitetan event svakako nisu dovoljni hrana i piće. Bitno je napraviti nešto zanimljivo. Muzički program je široki pojam za bilo koji event. Poznavajući svoj budžet, odluka o muzičkom programu može biti jako varijabilna. Postavljaju se pitanja razglasa, tonskih proba, koliko sati svirke i repertoara, ali i ostalih raznih nedoumica do čijeg zaključka kad dođete može biti prekasno. Svakako ste već u prvih nekoliko tačaka shvatili da organizacija zabave nije lagan posao.

Aquarius Vils godinama organizira zanimljive i prije svega jako uspješne evente, kako privatne tako i javne odnosno korporativne prirode. Njihova saradnja veže se uz većinu izvođača, što estradnih, što izvođača za same evente. Sarađivali su sa preko 100-injak muzičkih izvođača, bendova, pjevača/ica i DJ-eva.

Zahvale i pokloni

Nikako nemojte zaboraviti da stiže vrijeme poklona.

Pripremite za svoje goste poklone koji će biti kreativni i funkcionalni!
Svaki segment eventa može pridonjeti uspješnosti vašeg poslovanja. Bitna je iskrenost i kvaliteta. Učinite da vaši uposlenici, odnosno poslovni partneri prvi pitaju kad će vaša zabava koju ne žele propustiti!

Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju eventa, kontaktirajte kreativnu ekipu Aquarius Vilsa na broj +38761210788 sa svojim zahtjevima da i Vama pošalju najbolju odgovarajuću ponudu.