magazin
3

Antena Sarajevo praznični party na Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu jučer je vladala pretpraznična atmosfera. U PAN Winter Pubu posjetitelji su mogli pogledati izložbu fotografija "Mostovi Sarajeva“, ali i opustiti se na after work partyju uz odličnog Benku.

Djeca su uživala u bogatim sadržajima besplatne igraonice Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00, ali i posjetila Coca-Cola kućicu Djeda mraza, gdje su se družila i slikala sa Djeda mrazom i Elfom.

Na BH Telecom ULTRA Stageu su od 19:30 nastupili Samra i Irnes, a posjetitelje PAN Winter Pub-a su na Badnju večer zabavljali Sarajevski Tamburaši, koji su napravili odličan štimung.

Najmlađi i danas mogu učestvovati u nekom od sadržaja u besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House, koja radi od 10:00 do 21:00, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku.

Tu je i Coca-Cola kućica Djeda mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 20:00, a vikendom od 12:00 do 14:00 i od 16:00 do 20:00 sati.

I danas u galeriji PAN Winter Puba posjetitelji mogu pogledati izložbu „Mostovi Sarajeva“, a u istom prostoru će od 16:30 do 19:30 na još jednom after work partyju nastupiti Benjamin Serhatlić – Benko.

Na BH Telecom ULTRA Stageu će sa početkom u 19:30 svoj nastup imati članovi AKAdemije Pink Panther, a onda će u Pub-u, sa početkom od 21 sat, biti održan Antena Sarajevo praznični party.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.