|

Amel Tuka i Amina Pivić svadbeno slavlje nastavili sa djecom bez roditeljskog staranja

Amel Tuka i Amina Pivić svadbeno slavlje nastavili sa djecom bez roditeljskog staranja
3.235
E. M.
14.10.2019. u 21:35
12
komentara
3,2k

dijeljenja
Amel Tuka i Amina Pivić svadbeno slavlje nastavili sa djecom bez roditeljskog staranja Foto: Facebook
Svjetski viceprvak na 800 metara Amel Tuka i njegova već sada supruga Amina u subotu su u Zenici imali raskošno vjenčanje kojem je prisustvovalo više od 200 zvanica, ali svoju radost dva dana poslije odlučili su podijeliti i sa štićenicima Doma porodica u Zenici.
Da govori Amela Tuke nisu bili samo floskule koje brojne poznate ličnosti nakon ostvarenih uspjeha u životu ističu, dobrotu i skromnost, govori i današnja posjeta Amela i Amine Javnoj ustanovu Dom porodica Zenica gdje su sa njihovim štićenicima proslavili svoje sklapanje braka.

Veselje sa svadbe, ali i torte, Amel i Amina podijelili su sa djecom bez roditeljskog staranja što je izazvalo veliko oduševljenje kod djece koja njegov sportski uspjeh prate nekoliko godina unazad i sa oduševljenjem isprate svaku utrku.

S puno osmijeha, ali i skromnosti, Amel se danas sa suprugom Aminom družio s mališanima koji su im zaželjeli mnogo sreće u zajedničkom životu. S ovim potezom Amel je, složili su se mnogi, pokazao svoju veličinu u skromnosti i jednostavnosti života gdje je uprkos svom ličnom uspjehu kako u sportu, tako i u privatnom životu, ostao neko ko razumije koliko male stvari čine nekoga sretnim.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...