magazin
0

Promo / Album i sličice Rusija 2:0/1:8 – nova fudbalska senzacija

U prodaji su super novi albumi i sličice "Rusija 2:0/1:8". Cijena kesice sličica 0,50KM.

Album sa samoljepljivim sličicama Rusija 2:0/1:8, nastao je u suradnji s uglednim sportskim novinarima, vrhunskim timom ilustratora, 3d animatora te programera App Storea i Google Playa.

Uživaj sakupljanju sličica i u majstorijama omiljenih nogometnih zvijezda u proširenoj stvarnosti!

Uz album Rusija 2:0/1:8 razvijene su i dvije sjajne aplikacije. Aplikacija Puzzle Rusija 2018 se može preuzeti iz Google play ili App store trgovine, a omogućava da bilo koju sličicu iz albuma pretvoriš u puzzle. Ali, to nije sve, unutar aplikacije se, uz opciju kamere, u puzzle može pretvoriti i fotografija tvoje porodice, prijatelja ili kućnih ljubimaca, te se možeš neograničeno zabavljati slažući ih. Uz aplikaciju Rusija 2018 možeš uživati u majstorijama jedanaestorice igrača u svom domu, na igralištu ili gdje god poželiš. Potrebno je preuzeti aplikaciju iz Google play ili App store trgovine i postaviti svoj pametni telefon iznad jedne od sličica koje pokazuju simbol 3D i igrač sa slike će ti pokazati svoje majstorije. U albumu Rusija 2:0/1:8 potraži QR kodove kako bi što prije mogao početi s igrom! Popunjavaj album Rusija 2:0/1:8 i čuvaj poleđine sličica. Bez izuzetka, svi koji pošalju sve poleđine sličica, kojima su popunili kompletan album, dobijaju na poklon jednu od dvije knjige, Prva biografija za djecu Messi ili Prva biografija za djecu Ronaldo. Požuri, tvoji te nogometni idoli čekaju! Nabavi svoj primjerak albuma i započni sakupljanje!

Albume i sličice možete pronaći na kioscima i u samoposlugama. Cijena kesice sličica 0,50 KM, cijena albuma 2 KM. Uz kupljeni album, gratis dobijate dvije kesice sličica.

Spremni bodriti omiljene igrače do posljednjeg daha? Medvjed Boris, domaćin Svjetskog prvenstva, tvoj je vjerni pratitelj u fudbalskoj groznici koja zahvaća cijeli svijet.