PROMO
107

Zimska akcija u salonu namještaja Dogtas exclusive: Popusti i do 50%, a na odabrane artikle dodatni popust od 10%

Zimu smo dočekali spremni sa novom izložbenom kolekcijom, akcijskim cijenama sa popustima do 50% i dodatnim popustom od 10% na odabrane artikle. Većina proizvoda iz asortimana brenda Doğtaş exclusive je odmah dostupna za brzu isporuku i montažu.

U ponudi brenda Doğtaş exclusive možete pronaći sve za vaš dom. Program je raznovrstan, te prati evropske standarde kvalitete. Na lageru je dostupan veliki broj garnitura, uglova, spavaćih soba, tv komoda, trpezarija, tapaciranih kreveta sa sandukom, vrhunskih madraca, posteljina, jastuka, jorgana, kao i unikatne dekoracije, slike, tepisi, rasvjeta i kolekcije dječijih soba.

Profesionalni Doğtaş exclusive tim uvijek brine o kupcima, a zadovoljstvo i oduševljenje kupaca im je na prvom mjestu. Uz ekskluzivan dizajn u ponudi su i posebno dizajnirana konceptualna rješenja uređenja interijera. Besplatna i sigurna dostava i montaža, usluge postprodaje, servisa i garancija sa svim certifikatima: CE MEDICAL, ISO 9001, E1, GS, TQ, ANTIBACTERIAL FABRIC. "Nudimo mogućnost kupovine putem kreditnih kartica na rate do 12 mjeseci", ističu iz Doğtaş exclusive tima.

Svjetski brand Doğtaş exclusive, spoj dizajna i kvaliteta sa optimalnim cijenama, jedan je od vodećih brendova dizajniranog namještaja zastupljen u 67 zemalja svijeta. Ponosni su jer na tržištu BiH uspješno posluju od 2012. godine.

Ugodan ambijent u njihovom izložbenom salonu pružiće Vam toplu atmosferu dobrodošlice. Posjetite Doğtaş salon na adresi Safeta Zajke 257-f, Rajlovac, u Sarajevu, a za više informacija kontaktirajte salon na broj telefona 033 631 800 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram. Kompletnu ponudu možete pogledati na web stranici www.dogtas.com.