Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja odrveniš od hladne vode, nije do života a kamoli do migrene :)
Sve je to psiha, zamisljaj sat vremena da te zub boli, on ce te zabolit...
jadan njen muz nikad tu sexa
Česti uzroci "migrene " su prisustva jednog ili više džinna u tijelu. Preporučuje se rukja. Nemojte bježati od ovog načina liječenja samo zato što vas je strah ili niste musliman. Takođe i hidžama pomaže da se umanje bolovi.
@mufidmem ozbiljno? Znaci trigeminala neuralcija, Hortonov sindrom, hronicne migrene, klasicne hemikranije... nista od toga nije zdravstveni problem, nego samo problem dzinna u tijelu? Hmm..
Sad nema migrene, sad ima reume od hladne vode
Uskoro nece ima migrenu vec upalu mozga.
Može li se okupati hladnom vodom ili samo važi za plivanje u hladnoj vodi?
Hladna obloga pomaze, umivanje hladnom vodom itd. Kad me sastavi nije mi do zivota a ne do plivanja a i nisu vala nista novo otkrili.
Plivanje u hladnoj vodi olaksava tegobe pacijenata sa multiplom sklerozom, odavno poznata med. cinjenica.
ocito blejala u mali mozak a nije zavirila u sinuse
Dva J? Stvarno?