Zdravlje
26

Vikend zdrave kože u Sarajevo City Centeru

arajevo City Center
arajevo City Center
Danas će, s početkom u 11:00 sati, u Sarajevo City Centeru biti upriličeno svečano otvorenje pharma shopa Pharmacia na -1 spratu.

Pored mnogobrojnih gostiju i sadržaja koji su za vas pripremili, Pharmacia je, u saradnji sa predstavnicima poznatih kozmetičkih kuća čiji će proizvodi krasiti njihove police (Avene, Aderma, Klorane Weleda, Dr. Hauschka, Declare,Thalgo, Decleor, Vichy, Eucerin, Mustela,Uriage, Solgar, Dietpharm, Chicco) samo za vas ovaj vikend pripremila mnoštvo vrijednih poklona, kao i besplatnih kozmetičkih pregleda i tretmana uz pomoć savremenih aparata za njegu kože.

Svi znamo da je koža ogledalo zdravlja i da je jako važno biti joj posvećen i njegovati je, naročito proizvodima prirodne kozmetike koje ćete, neke i prvi puta na našim prostorima, od danas moći pronaći u Pharmacia pharma shopu. S tim u vezi će vam, ne samo ovaj vikend nego i svaki naredni dan sve do 05.07.2014., Pharmacia omogućiti besplatne preglede, savjete stručnjaka o njezi kože, testiranja kvalitetnih proizvoda kao i prigodne poklone.

Započnimo ljeto sa zdravom kožom - započnimo ljeto sa Pharmacijom!