Promo
37

U SCC-u otvorena Terra Lilia: Blagodati Mrtvog mora u prirodnoj kozmetici Bloom

Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
U SCC-u u Sarajevu otvorena je još jedna poslovnica Terra Lilia herb&oil uz brojna iznenađenja i poklone, ali i zabavu za mališane.

Terra Lilia je biljna apoteka koja nudi kvalitetne dodatke prehrani za poboljšanje cjelokupnog zdravlja. U ponudi možete pronaći širok asortiman vitamina, minerala, biljnih i eteričnih ulja, prirodne kozmetike te još mnogo toga.

Ljubazno osoblje Terra Lilie vam uvijek stoji na raspolaganju i otvoreno je svim kupcima i korisnicima.

Ekskluzivno za Vas Terra Lilia predstavlja kozmetiku na bazi minerala MM, a riječ je o brendu "Bloom". MM je čudo prirode, poznato još iz doba kralja Heroda i smatra se jednim od prvih lječilišta na svijetu koje privlači svojom osobnošću.

Tome svjedoče i zapisi da je Kleopatra u ljekovitom blatu i soli MM tražila tajnu vječne ljepote i mladosti.

Mineral MM je smješten na Srednjem istoku između Jordana i Izraela, svojim položajem od 430 m ispod nivoa mora predstavlja najnižu tačku na zemlji.

Salinitet minerala MM je 33 posto što onemogućava preživljavanje biljnog ili životinjskog svijeta, a rezultat je prirodnog fenomena. Osim što pridonose smanjenju bora, proizvodi brenda Bloom, imaju ljekovit učinak na dermatološke probleme kože, poput psorijaze, seboreje ili atopiskog dermatitisa.

Bogatstvo od 21 minerala poput hlora, magnezija, natrija, kalcija, kalija i broma u kombinaciji sa biljkama poput nevena, kamilice, ili aloa vere, čine savršen spoj za njegu vaše kože. Kolekcija za lice i tijelo by Bloom ima regenerativni i stimulirajući učinak, vraća vlažnost i elastičnost koži, dovodi sve tipove kože u balans usred nedostatka svježeg zraka, klimatizacije smoga i ostalih nepoželjnih učinaka.

Da bi u potpunosti naglasili njegu kada je riječ o unutrašnjem zdravlju, Terra Lilia pretstavlja Manuka med jer prava njega počinje iznutra.

Med koji odražava zemlju u kojoj je stvoren, divlji i čist, potpuno prirodan bez hemikalija. "Med Whenua" je registrirana licenca udruženja Unique Manuka Factor Honey koja zahtjeva najviše industrijske standarde od svojih članova te na taj način omogućava pristup zaštitnom znaku kvalitete UMF- koji garantuje klijentima da kupuju autentičan med Manuke.

Terra Lila se nalazi u SCC-u na prizemlju (prekoputa Bershka radnje), a povodom otvaranja vam poklanja do minus 30 posto popusta narednih sedam dana na "Bloom" ekskluzivne proizvode.

Postjetite nas na našem prodajnom mjestu i isprobajte blagodati Mrtvog mora gdje će vam naše ljubazno i stručno osoblje približiti svaki proizvod kroz prezentaciju.