{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Turska bolnica Acıbadem Maslak uvela MRIdian vizuelno vođenu radioterapiju

Sponzorirani članak
29.10.2018. u 10:23
11
Turska bolnica Acıbadem Maslak uvela MRIdian vizuelno vođenu radioterapiju
11
Turska bolnica Acıbadem Maslak uvela MRIdian vizuelno vođenu radioterapiju
MR Linac je najnovija tehnologija koja prva u svijetu kombinuje magnetnu rezonancu i Linac i turska bolnica Acıbadem Maslak u Istanbulu je počela da liječi pacijente sa njom. Uz pomoć ove tehnologije radiolog onkolog može da liječi pacijenta kao hirurg, jer ovaj uređaj obezbjeđuje ljekarima preciznu sliku tumora čak i u mekim tkivima.
Bolnica Acıbadem Maslak je deveti MR Linac centar na svetu.

MRIdian MRI vođena radioterapija predstavlja posljednji pomak u oblasti radiološke onkologije. Anatomski detalji koje obezbjeđuje samo MR snimanje mekih tkiva omogućavaju prilagođavanje plana liječenja na stolu i mjenjanje doza zračenja na osnovu anatomskih promjena koje se javljaju između dva tretmana. Zahvaljujući prenosu video-snimka, ova tehnologija omogućava onkolozima i da vizualizuju i automatski kontrolišu snop na osnovu položaja tumora i okolnih organa prikazanog u realnom vremenu."Izuzetno smo zadovoljni što smo pokrenuli prvi program MRI vođene radioterapije u Turskoj, za koji verujemo da pacijentima oboljelim od raka u Turskoji pruža niz prednosti u poređenju sa tradicionalnom radioterapijom", rekao je Prof. Enis Ozyar, M.D. šef katedre za radioterapiju Medicinskog fakulteta Univerziteta Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar. "Što je najvažnije, MRIdian omogućava klinička poboljšanja u vizualizaciji i preciznom svakodnevnom prilagođavanju planova, kao i da koristimo veće i potencijalno delotvornije doze zračenja."

Turska je trenutno jedna od vodećih zemalja u oblasti zdravstvenog turizma zbog naprednih dijagnostičkih i terapijskih usluga koje se pružaju u zemlji.

Više informacija možete pronaći putem linka:
https://www.acibademinternational.com/technology/mridian-viewray/

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: