Estetska medicina
119

Sarajevski SkinCare Clinic počinje saradnju sa Poliklinikom Milojević

Klix.ba
SkinCare Clinic, prvi neinvazivni medicinsko-estetski centar u Bosni i Hercegovini započinje saradnju s Poliklinikom Milojević, jednom od najmodernijih antiaging poliklinika u regiji.

"SkinCare Clinic Sarajevo predstavlja jedinstveni i inovativni koncept koji u potpunosti prati svjetske trendove, gdje neinvazivni antiage tretmani zauzimaju sve značajnije mjesto u svakodnevnim životnim navikama. Individualnim, profesionalnim i sistematičnim pristupom, prepoznavanjem želja i potreba svakog klijenta, određuje se optimalan put za postizanje zadovoljstva sopstvenim izgledom i figurom. SkinCare Clinic kombinuje najnovije tehnologije, sofisticiranu opremu, najbolje svjetske dermokozmetičke brendove koji su po prvi put dostupni na bosanskohercegovačkom tržištu“, kažu iz medicinsko-estetskog centra.

Iz potrebe da se klijentima pruži najkvalitetnija usluga SkinCare Clinic počinje saradnju s Poliklinikom Milojević, jednom od najkvalitetnijih antiaging poliklinika u regiji, koja je posvećena radu na području estetske medicine.

U ugodnoj atmosferi SkinCare Clinic, zajedno s gostom dr. Nikolom Milojevićem, u utorak u 19:00 sati obilježit će se početak saradnje.

Osnivač Poliklinike Milojević - dr.Nikola Milojević, jedan je od najpoznatijih doktora estetske medicine u široj regiji, koji je prije povratka u Hrvatsku pet godina radio za Harley Medical Group kao vodeći ljekar najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji. Godine 2005. otvara svoju poznatu Milo Clinic u Londonu da bi 2011. otvorio Polikliniku Milojević u Zagrebu.

Saradnja sa Poliklinikom Milojević proširit će ponudu SkinCare Clinic prateći svjetske trendove estetskih metoda i omogućujući svojim klijentima inovativni i individualni pristup u realizaciji najaktuelnijih nehirurških estetskih procedura.