Za sport, zdravlje i ljepotu
0

Pjanić, Bešlić, Avdić... na otvorenju centra "My Back Up"

Sponzorirani članak
U Sarajevu je sinoć otvoren jedan od najluksuznijih centara za sport, zdravlje i ljepotu "My Back Up". Kako su nam kazali vlasnici, ovo je centar za sve generacije, osobe sa različitim željama ili zdravstvenim i estetskim problemima, za one koji žele uz pomoć savremenih metoda, uređaja i stručnog osoblja značajno popraviti kondiciju i zdravlje, promijeniti i unaprijediti svoj život, fizionomiju i životni stil.

Na otvorenju centra prisustvovali su mnogi sportisti kao i osobe iz javnog života, poput pjevača Halida Bešlića. Među prisutnima bio je i Miralem Pjanić, reprezentativac BiH i igrač Rome. On je probao mašinu Huber Motion Lab, te rekao da je to nešto zaista nevjerovatno.

"Ovo predstavlja revoluciju u svijetu sporta i zdravlja, bit će mi od velike koristiti u pripremama", kazao je bh. nogometni reprezentativac.

Bivši košarkaš Samir Avdić također se okušao na Huber Motion Labu, nakon čega je izjavio kako bi njegova igračka karijera bila produžena da je u to vrijeme mogao vježbati na jednoj ovakvoj spravi.

"Ona bi me zasigurno riješila bolova u leđima", kazao je Avdić na otvorenju centra.

"My Back Up" je savremeni centar za zdravlje, kondiciju i ljepotu u kojem radi certificirani stručni tim sa iskustvom i posvećeni se klijentima svih generacija, različitih potreba ili želja.

"Tehnološka zvijezda i ekskluzivac centra je Huber Motion Lab, koji je sinonim za jedinstvenu tehnologiju zahvaljujući kojoj će vam tim "My Back Up" centra omogućiti da živite uspravan i ispravan život", poručuju ponosni vlasnici.

Ukoliko želite smanjiti napetost, obnoviti snagu i vratiti pokretljivost već nakon prvog tretmana, te ukloniti u potpunosti bol u leđima i vratu, zamijeniti masne naslage mišićnim tkivom, vratiti se u formu i dodati masu tamo gdje želite, centar "My Back Up" je pravo mjesto za vas.