{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Magnetrens 375 zadovoljava dnevnu potrebu za magnezijem

17.9.2015. u 15:44
7
Magnetrens 375 zadovoljava dnevnu potrebu za magnezijem
7
Magnetrens 375 zadovoljava dnevnu potrebu za magnezijem
Nedostatak magnezija može se javiti zbog neadekvatne ishrane, odnosno ishrane siromašne mesom, zelenim povrćem i žitaricama ali i usljed povećanih potreba u periodu rasta, trudnoće, stresa ili kod povećane fizičke aktivnosti
Magnezij je mineral od izuzetne važnosti za ljudski organizam, jer učestvuje u preko 300 različitih metaboličkih procesa. Kao takav, neohodan je za normalno
funkcionisanje nervnog, mišićnog i koštanog sistema.
Zato se magnezij preporučuje: kod bolova i grčeva u mišićima, osobama izloženim stalnom stresu, hroničnom umoru i sportistima. Stručnjaci ističu njegovu ulogu u prevenciji povišenog krvnog pritiska i poremećaja srčanog ritma, prevenciji migrene, kao i prevenciji osteoporoze.

Nedostatak magnezija može se javiti zbog neadekvatne ishrane, odnosno ishrane siromašne mesom, zelenim povrćem i žitaricama ali i usljed povećanih potreba u periodu rasta, trudnoće, stresa ili kod povećane fizičke aktivnosti. Deficit magnezijuma može se javiti i kao posljedica različitih oboljenja, kao i primjene određenih lijekova.

Nedostatak magnezija može izazvati promjene u funkcionisanju nervnog i mišićnog sistema, a neki od simptoma su drhtanje ili grčevi u mišićima, poremećaj krvnog pritiska i rada srca, vrtoglavica, umor, razdražljivost, nesanica i slično.

Uz Magnetrans 375, u samo jednoj kesici, obezbjeđujete svom tijelu 100 odsto dnevnih potreba za magnezijem.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: