{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hipnozom do gubitka kilograma i savršene linije

S
Sarajevo-x.com
26.1.2010. u 21:00
0
0
Hipnozom do gubitka kilograma i savršene linije
0
Hipnozom do gubitka kilograma i savršene linije
Operacije smanjenja želuca mogle bi postati prošlost, zahvaljujući "virtuelnom smanjenju želuca". Naučnici su dokazali da razlog prekomjerne težine nema toliko veze s našim stomakom, kao što ima sa našim mozgom. Poznata britanska hipnotizerka Sheila Gardner govori o pozitvnom učinku hipnoze u procesu mršanja te naglašava da naša podsvijest neće dozvoliti tijelu da se prejeda
Ljudi bi trebali da prate jednostavna pravila, da više osluškuju sebe i da dozvole podsvijesti da i ona progovori.

Doktorica Gardner je napravila grupu od 21 osobe u različitim životnim dobima koje imaju problema s prekomjernom težinom. Ona je očekivala 50 ili 60 posto uspjeha ali ostvaren je uspjeh od gotovo 100 posto.

Zbog "virtuelne operacije" mnogi od volontera su doveli svoju liniju u red.

Tajna je u fokusiranju na centimetre oko struka a ne kilograme. Mnogi kandidati su prezadovoljni rezultatima i kažu da ne osjećaju potrebu za hranom kao nekad.

"Generalno se desio napredak jer su učesnici povećali moć volje i shvatili da im hrana nije potrebna da bi bili sretni. Mislim da virtuelno smanjenje želuca tokom hipnoze može da zamijeni stvarnu operaciju koja može biti fatalna po ljudski život", kaže dr. Sheila Gardner, prenosi Express.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: