{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Amantilla Relax: Gotovo trenutno briše simptome stresa, tjeskobe i nesanice

Spozorirani članak
8.11.2018. u 08:30
4
Amantilla Relax: Gotovo trenutno briše simptome stresa, tjeskobe i nesanice
4
Danas je gotovo nemoguće pobjeći od stresa, osjećamo njegov pritisak već od trenutka kad ujutro ustanemo iz kreveta, a najviše se manifestira kod osoba u dobi između 18 i 45 godina, dok čak 70% osoba trpi posljedice stresa izazvanog poslom i ritmom svakodnevnog života.
Ova epidemija moderne svakodnevice može potaknuti ozbiljne zdravstvene probleme."Gotovo da nema osobe koja nije izložena stresu. Najčešće posljedice su nesanica, nervoza, napetost, bezvoljnost, a posebno tjeskoba koja može biti izražena kroz napade panike", ističe mr. sc. Ingas Tonković, klinički psiholog.

Međutim, sada se možete gotovo trenutno riješiti negativnih emocija, nervoze i napetosti, jer je u našim apotekama dostupna Amantilla Relax, prirodni preparat za smirenje i poticanje osvježavajućeg, mirnog i kvalitetnog sna.

Amantilla relax je klinički dokazano iznimno učinkovit i potpuno prirodan i najkvalitetniji tekući ekstrakt korijena biljke valerijana koji ne izaziva nikakve neželjene posljedice na organizam.

Samo 5 do 10 kapi Amantille u čaši vode trenutno će nervozu, pritisak u grudima i napetost zamijeniti osjećajem smirenja. Za opuštajući, dubok i odmoran san dovoljno je uzeti 15 kapi s vodom 15 minuta prije odlaska u krevet.

Ove kapi u samo nekoliko minuta rješavaju vas simptoma stresa, potiču miran i dubok, osvježavajući san, zahvaljujući jedinstvenoj prirodnoj formuli koja nema interakcija s drugim lijekovima niti izaziva ovisnost.

Amantilla Relax kapi su dostupne u svim boljim apotekama i mogu se kupiti i bez recepta.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: