lifestyle
0

Završene nagradne igre "Kisela Faca" i "Natura 100% Bosanac" u organizaciji firme Natura Food

Domaća firma za preradu voća i povrća Natura Food je u protekla tri mjeseca organizovala dvije velike nagradne igre.

Zabavno selfie-takmičenje za sve ljubitelje kiselih krastavaca pod nazivom „Kisela Faca“ je privuklo pozornost većinom mlađe populacije. Na istoimenu aplikaciju su učesnici postavljali svoje fotografije na kojima grickaju "Natura" kisele krastavce i takmičili se za najkiselije izraze lica. Tri učesnika sa najviše glasova su bili Adis Jugo, Amera Ajdinović i Srđan Srdić koji su osvojili vrijedne nagrade. Pored glavnih nagrada podijeljeno je i 14 sedmičnih nagrada u vidu "Natura" poklon paketa.

Nagradna igra pod nazivom "Natura 100% Bosanac" je organizovana u kooperaciji sa domaćim trgovačkim lancem Bingo. Kupci su imali mogućnost da kupovinom bilo kojeg "Natura" proizvoda u Bingo marketima širom FBIH učestvuju u nagradnoj igri.

Ovim povodom je upriličeno javno izvlačenje dobitnika u Bingo hipermarketu na Stupu, gdje su kupci uz nadzor tročlane komisije izvlačili sretne dobitnike. Glavne nagrade su osvojile Zilka Dračina iz Sarajeva i Omerović Hatidža iz Gračanice. Kompletan spisak dobitnika se može pronaći na www.naturafood.ba i www.bingotuzla.ba kao i na Facebook stranici firme Natura.

"Natura" uz kisele krastavce u svom asortimanu nudi i razne vrste kiselih salata, ajvara kao i slatki program marmelada, džemova i pekmeza. Proizvodi su dostupni u svim većim maloprodajnim lancima širom Bosne i Hercegovine.