Promo
/
Zašto su Bešlić, Joksimović i Belan prihvatili Laško izazav

Zašto su Bešlić, Joksimović i Belan prihvatili Laško izazav
0
S
Sponzorirani članak
6.6.2018. u 10:15
0
komentara
0

dijeljenja
Zašto su Bešlić, Joksimović i Belan prihvatili Laško izazav
Laško, najveći izazov ovog ljeta okupio je Nenu Belana, Halida Bešlića i Željka Joksimovića u slovenačkom kafiću gdje je ostala samo jedna boca Laškog, a oni su odlučili da se bore za nju kako najbolje znaju - pjevajući svoje hitove. Tako su prolaznici, na trgu u Ljubljani, uz smijeh i dobro raspoloženi zaplesali uz Željkovu pjesmu "Milimetar", do srca im je doprla Halidova "Miljacka", a Nenin "Sunčan dan" podigao je nivo pozitivne energije.
"Priznajem, nikada ranije nisam pomislio da ću ukrstiti mikrofon sa Željkom i Halidom. Svi smo poznati i priznati muzičari, ali svako na svome terenu. Međutim, kako se i u mnogim knjigama pripovijeda, čuda su moguća, što se pokazalo tačnim i u ovom slučaju, na moje opće oduševljenje i zadovoljstvo. Nakon zajedničkog rada uz puno smijeha, dobre vibracije te međusobnog poštovanja i razumijevanja, siguran sam da doživotno imam dva nova izvanserijska prijatelja", poručio je Neno Belan.

Halid Bešlić odavno sarađuje sa Željkom Joksimovićem koji mu je komponirao dva hita - Miljacka i Sijede. O Željku i Neni ima samo riječi hvale i smatra ih vrhunskim muzičarima s kojima je uživao tokom realiziranja kampanje: "Zašto sam prihvatio Laško izazov? Jednostavno, dobra priča se nikada ne odbija. Razlog je vrhunska produkcija, koja se osjeti u svakom segmentu kampanje", istakao je Bešlić.Željko je bio je sretan kada je shvatio s kojim kolegama će sarađivati: "Ponosim se što smo kolege. Ideja da nas muzika spaja za mene je izazov u ovoj priči", istakao je Joksimović.

Na pitanje da je život pjesma u koji bi stih stala, dgovorili su:

Neno: "... i uvijek idem onom stranom, gdje me sunce grije i uvijek samom sebi kažem: lijepi moj živote - srce mi se smije ..."

Halid: "Ko bi rek’o čuda, da se dese".

Željko: "Moj omiljeni ...ima nešto u tom što me nećeš".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.