Zašto je biti samac za Novu godinu fenomenalno

Zašto je biti samac za Novu godinu fenomenalno
33
Klix.ba
31.12.2013. u 13:13
68
komentara
33

dijeljenja
Zašto je biti samac za Novu godinu fenomenalno Foto: Ilustracija
Ulazite u novu godinu kao samac? Čestitamo! Skinite taj tužni izraz s lica i pogledajte zašto je biti sigle za Novu godinu ipak dobro.
Biti samac u novogodišnjoj noći je zapravo velika prilika, savjetuju na CitySwoon.com. Ako ste bili bez stalnog partnera ili partnerice tokom ljeta, onda vjerovatno znate da to ima svojih prednosti. U takvim sizuacijama imate više vremena za prijatelje. Prije svega biti solo, ne znači biti sam.

"Kada ste single imate više vremena za održavanje bliskih kontakata s prijateljima. Dakle, uživajte u takvom periodu u životu, jer kada nađete partnera to će se promijeniti u većini slučajeva", savjetuje Louise O'Connor, "provodadžika" sa CitySwoon.com.

Kada ste sami onda možete sve uraditi baš onako kako se vama sviđa, bez da pitate svog partnera želi li i on isto. Osim toga, radujte se eventualnim upoznavanju budućeg partnera baš u novogodišnjoj noći.

Samački život je također prilika da neke stvari raščistite sa sami sa sobom, da upoznate sebe i da se okrenete duhovnosti.

Kada je u pitanju sama novogodišnja noć, slobodni ste i možete flertovati s kim god želite, pa zašto sebi ne priuštiti i takvu jednu noć.

Osim toga, razmislite još jednom, zar vam je stvarno potreban partner da biste bili sretni i imali dobar provod?
Prijavi grešku


Komentari (68)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...