lifestyle
24

Zaručničke fotografije napravili u teretani

Klix.ba
Par Iliana i Joe su se prvenstveno šalili sa idejom da naprave zaručničke fotografije u teretani u Floridi. No, na kraju su to ipak uradili.

"Joe i ja smo se našalili i rekla sam mu da bi bilo interesantno da imamo fotografije iz teretane jer tu provodimo najviše vremena zajedno", izjavila je Iliana za The Huffington Post.

Dodala je: "Mislila sam da me i ne shvata ozbiljno. Potom je upitao našu fotografkinju za mišljenje i njoj se svidjelo. Ja sam od prvog trenutka bila za - samo da uradimo ono što nas tako dobro opisuje".

U novembru 2014. godine Joe je zaprosio Ilianu ispod vodopada na Floridi. Ranije ovog mjeseca, par se pripremao za zaručničke fotografije pretražujući atletske, a opet simpatične poze na Pinterestu. Usput su smislili i par svojih poza.

Par se upoznao na poslu u SeaWorldu u Orlandu. Joe se tada već bavio fitnessom dvije godine. Ubrzo nakon toga, zajedno su počeli ići u teretanu.

"To je hobi u kojem oboje strastveno uživamo i volimo raditi zajedno. Zaista je interesantno uživati u ovim stvarima sa osobom koju volite", izjavio je Joe.

U fotogaleriji pogledajte njihove fotografije napravljene u prostorijama gdje provode vrijeme zajedno i uživaju u vježbanju.