lifestyle
0

Za čim žene lude?

Sarajevo-X
Sinoć, 12. marta 2004. godine, u "Labirintu" u Sarajevu, održan je party na kojem je otkriveno da žene lude za AXE efektom.

Nakon jednomjesečnog pobuđivanja interesa javnosti neobičnim trčanjem djevojaka za momcima po gradu, emitovanjem različitih priloga o tome i nagađanjem u medijima «za čime žene lude», konačno je na sinoćnjem partiju zatvorenog tipa otkriveno da žene zapravo lude za dezodoransom AXE.

Dezodorans bodyspray AXE pojavio se još 1983. godine u cijelom svijetu, ali sada dolazi na tržište u novom pakovanju, sa novim linijama mirisa, sa dvadesetčetverosatnim djelovanjem i sa dostupnim cijenama za sve ljude. To je dezodorans koji opisuje muževnost i zavodi žene, dezodorans koji muškarce čini modernim i atraktivnim.

Voditelj programa u toku partija bio je poznati bh. glumac Dragan Marinković koji je uz pomoć djevojaka iz plesne grupe «Romantik» i klowna Ediba Lagumdžiju uspješno zabavljao oko 300 prisutnih. Među njima su uz mnogobrojnu omladinu bili i članovi grupa Knock Out i Konvoj, zatim TV voditeljica Tinka Milinković, novinar Mladen Marić, Elvis J. Kurtović, pjevač Almas Smajlović, Midhat Dalal iz grupe Erato, svima veoma poznat pjevač Henda i još mnogo poznatih lica. Za muziku su se pobrinuli DJ Fera i DJ Mahir.

Marinković je izvlačenjem kupona sa brojevima, koji su podijeljeni prisutnima na početku zabave, nagradio pojedince sa poklon majicama i AXE dezodoransima.