{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Za čim žene lude?

S
13.3.2004. u 17:16
0
0
Za čim žene lude?
0
Za čim žene lude?
Sinoć, 12. marta 2004. godine, u "Labirintu" u Sarajevu, održan je party na kojem je otkriveno da žene lude za AXE efektom.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Nakon jednomjesečnog pobuđivanja interesa javnosti neobičnim trčanjem djevojaka za momcima po gradu, emitovanjem različitih priloga o tome i nagađanjem u medijima «za čime žene lude», konačno je na sinoćnjem partiju zatvorenog tipa otkriveno da žene zapravo lude za dezodoransom AXE.

Dezodorans bodyspray AXE pojavio se još 1983. godine u cijelom svijetu, ali sada dolazi na tržište u novom pakovanju, sa novim linijama mirisa, sa dvadesetčetverosatnim djelovanjem i sa dostupnim cijenama za sve ljude. To je dezodorans koji opisuje muževnost i zavodi žene, dezodorans koji muškarce čini modernim i atraktivnim.


Voditelj programa u toku partija bio je poznati bh. glumac Dragan Marinković koji je uz pomoć djevojaka iz plesne grupe «Romantik» i klowna Ediba Lagumdžiju uspješno zabavljao oko 300 prisutnih. Među njima su uz mnogobrojnu omladinu bili i članovi grupa Knock Out i Konvoj, zatim TV voditeljica Tinka Milinković, novinar Mladen Marić, Elvis J. Kurtović, pjevač Almas Smajlović, Midhat Dalal iz grupe Erato, svima veoma poznat pjevač Henda i još mnogo poznatih lica. Za muziku su se pobrinuli DJ Fera i DJ Mahir.

Marinković je izvlačenjem kupona sa brojevima, koji su podijeljeni prisutnima na početku zabave, nagradio pojedince sa poklon majicama i AXE dezodoransima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: