lifestyle
0

Whitney Houston u Bin Ladenovim fantazijama

Sarajevo-x.com
Najtraženiji terorista na svijetu, Osama bin Laden je toliko opsjednut pjevačicom Whitney Houston da je čak razmišljao i o tome kako da ubije njenog supruga, Bobby Browna, a nju oženi.

Ovo je izjavila sudanska pjesnikinja Kola Boof, koja tvrdi da je bila Bin Ladenova seksualna robinja oko četiri mjeseca prije 10 godina.

U svojoj objavljenoj autobiografiji pod nazivom "Dnevnik izgubljene djevojke", Kola Boof piše: "Rekao mi je da je Whitney Houston najljepša žena koju je ikada vidio".

[SLIKA]2[/SLIKA]

Kola Boof (37), koja tvrdi da ju je Bin Laden silovao i držao zatočenu u jednom marokanskom hotelu, se prisjeća kako je Bin Laden neprestano govorio o svojoj "ptici-pjevici", iako je generalno bio protivnik muzike.

"Stalno je pričao njoj. Čak me je pitao da li sam je lično upoznala kada sam živjela u Americi. Rekla sam da nisam", piše Kola Boof u svojoj knjizi, čije je dijelove objavio magazin "Harpers' Bazaar".

"Pričao je o tome kako je konstantno želi, te kako planira jednog dana čak i otići u Ameriku, gdje bi bio spreman potrošiti bogatstvo samo da dobije priliku za jedan sastanak sa Whitney".

"Neprekidno je pričao o tome kako je Whintey prelijepa, kako ima prelijep osmijeh, kako je istinski muslimanka, ali joj je samo mozak ispran pod utjecajem američke kulture i Bobby Browna, kojeg je čak planirao i ubiti. Govorio je o tome kao da je sasvim normalna stvar ubiti nečijeg supruga".

[SLIKA]1[/SLIKA]

Kola Boof u svojim prisjećanjima na Bin Ladena također tvrdi kako je u njegovoj aktovci pronašla puno više štiva od Kur'ana.

"U njegovoj torbi sam našla kopije Playboya i Star magazina", tvrdi ona.