{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vita 34 poklanja 10 godina pohranjivanja matičnih ćelija!

3.9.2015. u 08:37
6
Vita 34 poklanja 10 godina pohranjivanja matičnih ćelija!
6
Iz kompanije Bio Save, zastupnika najveće banke matičnih ćelija Vita 34, poručuju da svim roditeljima koji potpišu ugovor s ovom bankom u periodu od u od 01.09. do 01.11, poklanjaju 10 godina pohranjivanja matičnih ćelija.
Najveća njemačka banka matičnih ćelija, Vita 34 čuva cjelokupnu pupčanu krv i koristi najsavremenije tehnologije za krioprezervaciju matičnih ćelija. Kako bi olakšali roditeljima čuvanja matičnih ćelija, Vita 34 je obezbjedila 10 godina dodatnog pohranjivanja.

'' Sigurnost i zdravlje djece je na prvom mjestu, a pohrana matičnih ćelija predstavlja jedinstvenu mogućnost zaštite porodice. Na području Evrope posluje veliki broj banaka matičnih ćelija, međutim Vita 34 se izdvaja od ostalih po najstrožijim standardima krioprezervacije, sofisticiranoj tehnologiji i jedinstvenoj metodi skladištenja koju su prepoznale mnoge poznate svjetske ličnosti među kojima su i pojedine kraljevske porodice. Svim roditeljima koji potpišu ugovor sa našom bankom u periodu od 01.09. do 01.11, poklanjamo 10 godina pohranjivanja matičnih ćelija!"

"Metoda pohranjivanja koju koristimo je višestruko skuplja, ali zbog budućeg potencijala čuva se cjelokupna krv, a samim tim i svi tipovi matičnih ćelija koje se sadrže u krvi pupkovine. Većina drugih banaka vrši redukciju, izdvaja i čuva samo jedan tip matičnih ćelija iz pupčane krvi. Time se gubi mogućnost korištenja ostalih tipova ćelija te liječenja nekrvnih oboljenja" - poručuju iz Bio Save-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: