Sportska dvorana Borik
13

Više od 80 izlagača: Dječiji sajam u Banjoj Luci obojit će ovaj vikend najljepšim bojama

Klix.ba
Četvrti Dječiji sajam "Banja Luka 2023" obojit će ovaj vikend najljepšim bojama. Sportska dvorana Borik 27. i 28. maja pretvara se u pravo malo dječije carstvo, u kojem će istinski uživati djeca, ali i oni koji su zadržali dijete u sebi.

I ovog puta za najmlađe su pripremljeni posebni sadržaji, a dani pred nama posvećeni mališanima, dječijoj radosti i vrhunskoj zabavi.

Ovu veliku porodičnu manifestaciju uljepšat će više od 80 izlagača iz regiona sa izvrsnom ponudom iz svijeta igračaka, slatkiša, pažljivo odabranih proizvoda za djecu, ali i sadržaja neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i njegovanje sportskog duha od malih nogu.

"Svoju kreativnost, znanje i ogroman talenat, u okviru festivalskog dijela programa svojim vršnjacima i njihovim roditeljima predstaviće mališani iz predškolskih ustanova Grada Banja Luka, plesnih i muzičkih škola. Brojne kreativne radionice, predstave, maskote, igraonice i animatori, potrudiće se da mališanima ovaj vikend u Banjoj Luci ostane u najljepšem sjećanju", izjavila je PR menadžer Zvezdana Stojaković.

Četvrti Dječiji sajam "Banja Luka 2023" održava se pod pokroviteljstvom Grada Banja Luka i Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. Značaj vrijednosti koje promoviše Dječiji sajam u Banjoj Luci prepoznale su kompanija M:tel, koja je generalni sponzor sajma i Elektrokrajina.

Neki od izlagača na sajmu su i Bojprom, Ledo, Podravka, Nutrino, Pulse Design, Vitinka, Dukat, Zand Violeta i mnogi drugi.

Ulaz je besplatan, a vrata Sportske dvorane Borik otvorena su za sve posjetioce od 10 do 19 sati. Ceremonija svečanog otvaranja sajma zakazana je za subotu 27. maja u 11 sati.