{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Više od 5.000 Bosanki i Bosanaca traže seks na Internetu

p
plaćeni oglas
20.10.2005. u 14:31
0
2
Više od 5.000 Bosanki i Bosanaca traže seks na Internetu
0
Više od 5.000 Bosanki i Bosanaca traže seks na Internetu
Riječ "smokva" među domaćim korisnicima Interneta sve više postaje sinonim za seks. Naime, više od 5.000 Bosanki i Bosanaca traže seksualnog i ljubavnog partnera na portalu Smokva.com.
Smokva.com sa više od 50.000 članova predstavlja vodeći regionalni portal na kojem se u potrazi za (boljim) seksom druže osobe iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, ostalih ex-YU prostora te dijaspore.

Korisnici na Smokvi međusobno komuniciraju privatnim porukama, chatom, a na raspolaganju su i javne diskusije, osobni oglasi, tematskih klubovi te mnoštvo erotskih priča i amaterskih galerija. Interesantni sugovornici pronalaze se pretraživanjem profila u kojima su iscrpno definirane seksualne i druge sklonosti pojedinog člana.

Sudeći po broju registriranih ljubavnih i bračnih parova, zaključili smo da je Sarajevo vodeći grad u BiH po popularnosti alternativnih seksualnih usmjerenja kao što je razmjena partnera i grupni seks.

O popularnosti Smokve dovoljno govori i činjenica da su korisnici međusobno razmijenili blizu 10.000.000 privatnih poruka, a koliko je seksa «palo» u tim porukama ne teba ni govoriti. Uostalom, posjetite Smokvu i uvjerite se i sami.

www.smokva.com

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: