U braku su dvije godine
1.5k

Zbog njegovog invaliditeta nitko ne vjeruje da mu je ona supruga: Sama brine o meni

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Shane Burcaw (29) i njegova supruga Hannah (26) iz SAD-a odlučili su otvoreno progovoriti o svojoj vezi koji mnogi osuđuju ili smatraju da je lažna samo kako bi privukli pozornost.

Shane se rodio sa spinalnom mišićnom atrofijom koja uzrokuje propadanje mišića tijekom vremena. U invalidskim je kolicima od druge godine i ovisan je o tuđoj brizi. Teško pomiče noge i ruke. No, iako mu tijelo nije u punoj snazi, njegov um i način razmišljanja su izvanredni. Upravo to je Hannah jako privuklo njemu, piše Daily Mail.

Hannah je prije šest godina pogledala dokumentarac o Shaneu i on joj se toliko svidio da mu se odlučila javiti, ali to nije bio tipičan mail kakve je Shane inače dobivao.

"Skoro u svakom emailu koji sam primio pisalo je da sam inspiracija, i to ne na dobar način. Hannin email uopće nije spominjao moj invaliditet. Pohvalila je moj humor i ono što nam je zajedničko", prisjetio se Shane.

Neko vrijeme su komunicirali SMS porukama i FaceTime pozivima jer su živjeli u različitim državama. Na kraju su se zaljubili i vjenčali u septembru 2020. godine.

Odmah na početku njihove veze Shane joj je iskreno rekao u što se upušta, u kakvom je on fizičkom stanju i da treba pomoć u gotovo svakom aspektu svakodnevnog života. Ona je na to reagirala tako da je naučila kako se brinuti za njega, samo kako bi napokon mogli živjeti zajedno i da ne ovise o trećoj osobi.

"Jednom je žena počela plakati kad je čula da mi je to muž. Uzela me za ruke i nazvala anđelom zbog čega sam se osjećala jako neugodno, jer ispada da je Shane jako loš izbor, a ja sam izvanredna osoba jer sam ga odabrala. Svakodnevno se nosimo s takvim zabludama", rekla je Hannah.

Otkrili su i kakav je njihov seksualni život s obzirom na to da ih mnogi ljudi ispituju o tome.

"Naš seks ne izgleda kao ono što vidite u filmovima", kazao je Shane i dodao da on to može i obično je on taj koji ga inicira.

"Mnogi ljudi, u svojem ograničenom 'misionarska poza - muškarac na ženi' načinu razmišljanja, vjeruju da ne mogu imati seks, da je to što oni znaju sve u seksu. Ja to mogu raditi, totalno", dodao je.

Na primjer, želi li joj dotaknuti određeno područje, treba ju zamoliti da mu pomakne ruku, ali ne uvijek, jer ona osjeti što on želi.

"Imamo prečac za sve te stvari. Ne kažemo: 'Možeš li, molim te, staviti svoje noge ispod mojih nogu'. Mi jednostavno znamo. Osjećam se kao da poznajem njegovo tijelo i što voli jednako dobro kao što poznajem i svoje", pojasnila je Hannah.

Otkrili su da bi jednog dana željeli dobiti dijete, ali i da im je najveći strah - da bi netko od njih mogao umrijeti.

"Ne želimo ostati jedno bez drugog. Najbolji dio našeg partnerstva je ta udobnost koju osjećamo kada smo zajedno", zaključila je Hannah.