Ljubav i veze
0

Vodič za seks u liftu

Sarajevo-x.com
Uredske veze znaju biti vrlo frustrirajuće, ali i veoma uzbudljive jer su zabranjeno voće. Većina kompanija nema razumijevanja za takvo ponašanje, čak i kada ne postoji službena zabrana. Skandalozne misli o uredskoj romansi mogu u vama i vašem ljubavniku probuditi maštu. Seks u liftu svakako je jedan od načina da u nekoliko minuta zadovoljite svoje seksualne nagone.

Obrišite zidove, ručke i pod lifta, ukoliko je to moguće

Naravno, seks u liftu je često pitanje trenutka, te možda nemate uvijek uz sebe paket vlažnih ili običnih maramica. Ipak, ako ih slučajno imate uz sebe, brzinsko čišćenje svih površina, koje biste mogli dirati, je neophodno kako vaša seksualna avantura ne bi bila higijenska katastrofa.

Pritisnite dugme "stop“

Ukoliko ne planirate nevjerovatno kratak seks, i niste sigurni da će vam to poći za rukom, onda nikako ne želite rizikovati da se vrata lifta otvore na vašem spratu i da vaš šef stoji ispred.

Ostanite djelomično odjeveni

Nema potrebe da se potpuno razodjenete u liftu. Riječ je o brzinskom poduhvatu, te je bolje da u žurbi ne morate kupiti odjeću sa poda. Vaše poslovno odijelo bi se moglo izgužvati na podu lifta.

Koristite ručku u liftu

Veoma je neudobno kada ste pribijeni uz zid lifta, a naročito kada vam ledena metalna ručka nemilosrdno pritišće kičmu. Zato, iskoristite ručku i sjednite na nju kako bi noge mogli podignuti u odgovarajući položaj (za žene).

Riješite se dokaza svog nestašluka

Nikako ne smijete zaboraviti riješiti se svih tragova vaših zločestih aktivnosti u liftu. Dakle, prije izlaska iz lifta pobrinite se da pokupite sve što je moglo nekako pasti na pod, poput donjeg veša, nakita i korištenog kontracepcijskog sredstva. Ako su u liftu ogledala, obrišite odjećom (ako nemate ništa drugo) tragove koje ste možda ostavili na njima.