{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Veoma smo uzbuđeni, jedva čekamo vjenčanje"

S
8.4.2011. u 20:00
0
0
"Veoma smo uzbuđeni, jedva čekamo vjenčanje"
0
"Veoma smo uzbuđeni, jedva čekamo vjenčanje"
Vilijam Zoretić i Ajla Rizvan
Ajla Rizvan i Vilijam Zoretić sutra će izgovoriti sudbonosno "da". Par je izabran u konkurenciji 17 prijavljenih parova na nagradnu igru koju je naš portal organizovao u saradnji sa Centrom Skenderija. Danas obavljaju posljednje pripreme, jako su uzbuđeni i tvrde da i ne razmišljaju o tome što će njihovo vjenčanje biti javno.
Ajla i Vilijam su se upoznali još u srednjoj školi. Zaručili su se prošle godine i kako su ranije istakli, kada su vidjeli nagradnu igru na Sarajevo-x.com, odlučili su da se prijave i krunišu brakom svoju dugogodišnju vezu.

"Veoma sam uzbuđena. Osatao je još samo jedan dan i užurbano se pripremam. Pomažu mi roditelji i prijatelji. večeras imamo posljednju probu", ispričala je za Sarajevo-x.com 27-godišnja Ajla, koja trenutno živi u Kaknju.

Od izlagača na sajmu Dani vjenčanja u Sarajevu, koji se održava 9. i 10. aprila, budući bračni par je dobio vjenčanicu i odijelo, matičar će ih besplatno vjenčati, a dobili su i besplatno putovanje na medeni mjesec, na destinaciju po njihovoj želji.

"Sve se dešavalo jako brzo. Trenutno nemamo vremena da razmišljamo o tome što će vjenčanje biti javno i medijski propraćeno", istakla je Ajla.

Sa Ajlom i Vilijamom, tokom njihovog najvažnijeg dana u životu, bit će 50 članova rodbine i prijatelja.

"Jedva čekam da izgovorim sudbonosno 'da'", kazala nam je ushićeno Ajla.

Podsjetimo, u sarajevskom Domu mladih Centra Skenderija 9. i 10. aprila bit će održana manifestacija "Dani vjenčanja 2011".

Prvog dana sajma osim revija koje će upriličiti izlagači planirano je i vjenčanje budućeg bračnog para Ajle Rizvan i Vilijama Zoretića, kao i obnova bračnih zavjeta jednog starijeg para.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: