Bolje vođenje ljubavi
0

U Berlinu otvorena akademija za seks

Sarajevo-x.com
'Amora sex academy' naziv je takozvane akademije seksa koja je otvorila vrata posjetiocima u Berlinu, i to pod sloganom ' Konačno - izbložba za one koji moraju sve da dotaknu'.

Oni koji žele da budu umiješni u vođenju ljubavi poput famoznih latino ljubavnika, kao ideala za uspješan seksualni odnos, od sada na raspolaganju imaju posebnu akademiju seksa u kojoj mogu unaprijediti svoje tehnike. I to na način da istražuju erogene zone nagih lutki na interaktivnoj izložbi upravo otvorenoj u Berlinu.

Više od 50 interaktivnih displeja vodi posjetioce akademije kroz intimna područja muških i ženskih tijela, nudeći korisne savjete od striptiza i oralnog seksa, do toga kako postići savršen orgazam.

Čitav program uključuje nekoliko plastičnih modela u prirodnoj veličini , koji su obnaženi i u različitim pozama. Na primjer, jedan ženska lutka zasvjetli kada je se dotakne na pravo mjesto, ispuštajući glasovno 'To je to!', kada posjetitelj dotakne pravo mjesto u G zoni.

Tu je i 'Spank-o-meter', uređaj koji kroz plastični model mjeri nivo užitka izazvan bičevanjem kožnim kaišem. U akademiji se također mogu vidjeti i filmski klipovi koji prikazuju poze uz koje posjetitelji mogu naučiti kako da sagore do 920 kalorija za svega jedan sat.

Seks akademija u Berlinu druga je poredu u Evropi, nakon one koja je otvorena u Londonu ranije ove godine, dok je otvaranje naredne planirano u Barceloni.