{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Svaka treća djevojka spavala je sa prijateljem

S
8.11.2011. u 21:47
2
49
Svaka treća djevojka spavala je sa prijateljem
2
Svaka treća djevojka spavala je sa prijateljem
Anketa je otkrila da svaka treća djevojka koja nema momka koristi svoje prijatelje za seks. Polovina tih žena to čine zato što ne žele vezivanje ni vezu sa obavezama. U ovoj anketi učestvovalo je 2.168 žena. Eksperti tvrde da su žene mnogo opuštenije u vezi sa ovim nego što su bile ranije, prenosi Daily Mail.
Samo osam posto žena koje imaju "prijatelje sa povlasticama" se nada da će se to razviti u nešto dubje i stabilnije. U provedenoj anketi žene su uglavnom odgovarale da je ovakva vrsta veze lakša i manje komplikovana. Jedna trećina anketiranih žena su priznale da su imale "prijatelje sa povlasticama" i da ih zovu po potrebi.

Od muškaraca koje žene pozivaju kada su usamljene, jednu trećinu čine bivši momci, a druga trećina su kolege s posla. Posljednja trećina pripada najboljim prijateljima koji povremeno ispunjavaju ulogu ljubavnika.

Anketa dalje otkriva da je koncept "prijatelja sa povlasticama" sve popularniji jer nije komplikovan i ne nosi težinu vezivanja koju veza obično nosi. Ova anketa razbija stereotipe da se žene žele udati čim osvare kontakt sa muškarcem.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: