Ljubav i veze
0

Razvedena majka (55) izlazi samo s mladim momcima koje upozna preko interneta

Klix.ba
Pedesetpetogodišnja Pauline Yong iz Londona zaludila je muške korisnike servisa za upoznavanje partnera Tinder preko kojeg je upoznala veliki broj mladića. Pauline voli muškarce mlađe od nje i 20 godina, a sedmično izađe s trojicom.

Nakon što se razvela, Pauline je odlučila preuzeti kontrolu nad svojim životom i ostati vječno mlada. S muškarcima odlazi u klubove gdje popije piće i pleše, a nekada samo dogovori seks. Njeno tijelo je mišićavo, a to je postigla vježbanjem, redovna je učesnica triatlona i fitness takmičenja.

Svog muža Malezijca upoznala je 1981. godine kada je bila studentica, zaljubila se i odlučila preseliti u njegovu zemlju 1984. godine kada su se vjenčali. No, shvatila je da ta zemlja nije za nju.

"Bilo je veoma teško i osjećala sam kao da sam se vratila unazad kroz vrijeme. Znala sam da su me ljudi komentarisala kada sam hodala ulicom. Borila sam se i s tim što sam morala ostaviti cijelu porodicu u Velikoj Britaniji", rekla je Pauline. Rodila je dvojicu sinova Craiga i Atona i kada su odrasli živjeli su u Singapuru, ali bila je duboko nesretna.

"Izgubila sam svoj identitet jer sam bila samo supruga i majka", rekla je. Uskoro je počela varati muža s muškarcem iz teretane, a on je to saznao iz njenog dnevnika. Razveli su se 2013. godine.

"Prvih nekoliko mjeseci bila sam uništena. Ali nakon nekoliko mjeseci, počela sam izlaziti i bila okružena prijateljima. Dobila sam veliki broj komplimenata i počela sam se osjećati dobro", prisjetila se.

Uskoro se vratila u Englesku i tada je zaludila muškarce svojim mjerama 36-27-38 (po britanskom sistemu). Prvo se prijavila na servis Match.com gdje su je spajali sa 60-godišnjim muškarcima, što nije željela. Tada se prebacila na aplikaciju Tinder i počela upoznavati mlađe muškarce.

"Volim muškarce u 30-im godinama ili ranim 40-im, mada ako dobro izgledaju i inteligentni su, granica nije bitna, samo ona donja", kazala je.

Poručila je kako se nada da će druge razvedene žene naći inspiraciju u njoj i krenuti istim putem.