Uživajte u dodirima
0

Preumorni ste za seks? Nećete biti nakon masaže

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
U današnje vrijeme većina parova se žali kako su nakon posla preumorni da bi vodili ljubav s partnerom, ili čak da nemaju vremena za to. A samo jedan mali korak ih dijeli od zadovoljstva - senzualna masaža koja popravlja raspoloženje i podiže nivo seksualne energije.

"Masaža je način održavanja bliskosti među partnerima i rezultira ne samo opuštanjem već i povećanjem bliskosti", kazala je Ratna Wohra, stručnjak za veze, prenosi Times of India.

Bez obzira na to da li ste u braku, dugoj vezi ili tek na početku ljubavne romanse, predivno veče s partnerom tokom kojeg ćete mu ponuditi senzualnu masažu uz mirišljave svijeće može produbiti vaš odnos, pomoći pri izgradnji povjerenja, a zasigurno ćete oboje uživati u tome, tvrde stručnjaci.

Vjerovali ili ne, masaža leđa ili glave eteričnim uljem bolje djeluje nego odlazak u restoran na romantičnu večeru.

Naime, parovi koji se stalno dodiruju i međusobno upoznaju tijela su mnogo više povezani.

Stručnjaci tvrde da je masaža način prenošenja i dijeljenja osjećaja s partnerom. Naravno, svaka masaža ne mora voditi seksualnom činu. Ona jednostavno može biti način komuniciranja među partnerima.

No, svakako nakon opuštanja i uzbudljivih dodira seks će biti odličan.

Stoga, izdvojite vrijeme, kupite bočicu mirisnog ulja ili losion za tijelo i opustite partnerovo umorno tijelo, a zatim uživajte pod plahtama.