Hladno je, ugrijte se
78

Praznične poze koje će dodatno začiniti vaš seksualni život

Klix.ba
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Ako želite začiniti svoj seksualni život i ove zime, kada su noći sve duže, ali i sve hladnije, onda biste trebali probati neku novu pozu. Prazničnim pozama poput božićnog vijenca, striptiza u krilu Djeda Mraza i božićnog krekera doživite uzbudljiv kraj decembra i 2018. godine.

Božićni kreker

Božićni kreker je poza s kojom biste trebali započeti sedmicu. Da biste ovladali ovom pozom pratite sljedeće korake.

Vaš partner mora sjediti uspravno na kraju kreveta, sjednite mu u krilo i noge omotajte oko struka. Zatim krenite lagano naprijed-nazad i budite oprezni da sačuvate ravnotežu.

A ako želite ovu pozu učiniti dodatno zanimljivom poslužite se i seksualnim igračkama.

Božićni vijenac

Ako želite probati ovu pozu trebate znati da će vam trebati malo kondicije. Penetrator treba sjediti na prekrštenim nogama, a žena treba sjediti na vrhu njegovih prepona. Potom treba zamotati noge oko partnerovog struka.

Budući da je žena na vrhu, ona prilagođava ritam kojim želi ići. Poza također omogućava da partner udara na sva prava mjesta, što je savršena tehnika za ženski orgazam. Ovom pozom možete je dovesti do vrhunca i brže ako eksperimentirate seksualnim igračkama.

Striptiz u krilu Djeda Mraza

Ova poza prava je poslastica kako za muškarce tako i za žene, jer garantira intenzivne orgazme. Dame koje žele lijepo tretirati svog partnera trebale bi probati sa striptizom u krilu Djeda Mraza. To znači da u ovoj seksualno igri moraju svog partnera zavesti plesom i nešto dužom predigrom. Zatim trebaju sjesti na svog partnera, koji je u ležećem položaju, i nastaviti igru sve do vrhunca.

S obzirom na to da je žena ta koja dominira u ovom položaju, orgazam joj je zagarantiran.