{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Postanite seksualno neodoljive

S
9.6.2010. u 22:50
0
3
Postanite seksualno neodoljive
0
Postanite seksualno neodoljive
Sve žene se trude da izgledaju što privlačnije suprotnom spolu. Kupuju izazovno rublje, uske haljine, štikle, no gotovo nikada nisu sigurne da su postigle uspjeh. Magazin o seksualnom i reproduktivnom zdravlju donosi tekst sa savjetima ženama kako da zaista postanu seksualno neodoljive svojim partnerima.
Najvažnije je samopouzdanje i samouvjerenje da ste neodoljive. Ukoliko pozitovno razmišljate o svom tijelu i vjerujete da ste seksi i muškarci će to primjetiti, tvrde naučnici.

Skupa odjeća i izazovno donje rublje ne vrijede ukoliko se ne osjećate ugodno u tome i ukoliko same ne vjerujete da u tome izgledate privlačno. No, kada počnete vjerovati u svoj seksipil neće vam biti potrebna izazovna odjeća jer seksipil svakako dolazi iznutra i to je nešto čime prirodno zračite.

Naredni korak koji morate poduzeti jeste da naučite da slušate reakcije svog tijela. Odvojite vrijeme za sebe i saznajte šta je to što vam se sviđa. Šta volite na svom tijelu, a šta ne. Što više upoznajte sopstveno tijelo više ćete ga voljeti i više ćete uživati u sopstvenoj koži.

Također, otkrijte šta je to što vas uzbuđuje i recite to partneru. Ohrabrite partnera šapćući mu šta želite da vam učini i šta je to što volite, a on će sigurno ispuniti svaku vašu želju. Što više s partnerom razgovarate o vašim fantazijama i željama vaš odnos će biti bolji i on će znati kako da vas zadovolji, a vi naučite da uzvratite. Tako ćete se osjećati još atraktivnije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: