Ljubav i veze
0

Pjesme kao stvorene za striptiz

Sarajevo-x.com
Za potpuni ugođaj u erotičnom plesu potrebno je pronaći adekvatnu muzičku podlogu, slažu se muškarci koji su glasali za deset najboljih striptiz pjesama.

Uz pravu muziku sve može izgledati puno zanosnije. Izaberite pogrešnu melodiju i prisustvovat ćete smijuriji. Zbog toga nije naodmet ponuditi nekoliko ideja, a na vama je da izaberete koja vam najviše odgovara, kaže ekspert za pitanja seksa, Britanka Tracey Cox.

"Pony" - Ginuwine

Zadnje što će vam biti na pameti je tekst ove pjesme dok se ona uvija ispred vašeg krila u R&B ritmu.

"Eyes Without a Face" - Billy Idol

Pomislili ste da punker iz osamdesetih ne može ponuditi ništa uz šta bi se moglo plesati i skidati? Ipak, ova moćna balada će vas iznenaditi jer je kao stvorena za senzualni striptiz.

"I'm a Slave 4 U" - Britney Spears

Iako je njen život otišao u nekom drugom smjeru, to ne znači da njeni producenti i tekstopisci ne znaju napisati seksi pjesmu. Ova stvar je zapravo himna loših djevojaka.

"Buttons" - Pussycat Dolls

Zgodnice iz Los Angelesa 2005. napravile su izazovnu pjesmu koja je odlična za striptiz, ima zanimljivu melodiju i može lako biti pretvorena u nezaboravno iskustvo.

"Closer" - Nine Inch Nails

Ako tražite sporu, plesnu numeru, ne tražite dalje. Trent Reznor ovdje pjeva: "You let me desecrate you/You let me penetrate you" čime ćete i sami poželjeti sve to učiniti.

"She's Always In My Hair" - D'Angelo

R&B ritmovi svakako imaju odličan beat, često i tekstove i opšti stav koji je idealan za striptiz. Pjesma je o muškarcu koji voli savršenu djevojku, a to je svakako nešto što će se i vašoj djevojci svidjeti.

"Sex (I'm a)" - Lovage

Album "Music to Make Love to Your Old Lady By" prepun je ovakvih seksi pjesama koje govore o djevicama, avanturama za jednu noć i vođenju ljubavi čime su odličan recept za dobar provod.

"Hot In Herre" - Nelly

U diskotekama su ludi za ovom pjesmom koja kaže: "So take it off like you're home alone/ You know dance in front your mirror while you're on the phone".

"Justify My Love" - Madonna

Material Girl je izazvala metež kad se ovaj njen singl pojavio 1990. godine. Interesantni spot bio je zabranjen na MTV-u a snimila je i remix verzije u kojima koristi dijelove iz Biblije povezujući ih sa eksplicitnim tekstom pjesme. Seksualna energija ovdje je više nego evidentna sa ritmom koji pokreće dok Madonna pjeva "wanting and waiting".

"Cream" - Prince

Od svih gradova na svijetu, muzičari iz Minneapolisa su u svojim pjesmama najviše seksualno orjentisani. Prince besramno uživa dok pjeva "You got the horn so why don't you blow it/You are filthy cute and baby you know it" a to uživanje je prelazno.