Ljubav i veze
0

Pet tipova žena koje muškarci ne vole

Sarajevo-x.com
Svima je poznato koje stvari žene ne vole kod muškaraca. No, postoji i pet tipova žena koje muškarci nikako ne vole.

Žene koje se stalno žale, koje negativno govore i omalovažavaju druge ljude nikako ne mogu zainteresovati muškarce. Svi imamo probleme i razloge da se požalimo, ali povremeno. No, ukoliko žena od svake sitnice napravi ogroman problem, ili ogovara svaku drugu osobu, ona muškarcu prestaje biti privlačna.

Muškarci ne vole žene koje previše vode računa o kilaži i broje svaku kaloriju. Ukoliko žene stalno o tome pričaju, onda sebi prave veliki problem, jer takve teme umaraju muškarce koji gube interes za ženu.

Žene ne trebaju ogovarati i ružno govoriti o roditeljima svog momka ili muža. Kakvi god oni da su, nema potrebe da ih konstantno spominju i kritikuju. Oni su ipak njegovi roditelji, pa, ukoliko se nema šta lijepo reći, najbolje je ne rećci ništa.

Muškarcima se ne svidaju žene koje kontantno pričaju o svom poslu, šefovima, kolegama i slično. Muškarac želi znati šta ženu interesuje, šta žena misli o njemu i slične stvari. Ukoliko žele imati muškaraca, žene moraju prvo imati i život pored posla.

Postoje žene koje smatraju da trebaju biti savjetnice svima. One misle da je uredu to što slušaju svacije probleme i predlažu njihova rješenja. To im prelazi u naviku, pa isto čine i u društvu muškaraca. To nije dobro, jer niko ne želi izlaziti sa ženom koja će se ponašati poput njegove majke.